Det danske magasin i Spanien

Spanske kvinder udskyder graviditet

Solkystens fertilitetsklinikker har fået travlt. Siden 2002 er antallet af kvinder, der vælger at nedfryse sine æg, steget med 80 procent. Udviklingen bekræftes af Carmen Segura fra den private klinik Centro Gutenberg. ”Tidligere valgte en kvinde at nedfryse sine æg… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

CaixaBank: Spanien vil modtage 90 millioner turister i år

Den spanske økonomi vil fortsætte med at vokse langt over deres europæiske naboer og over forventningerne. Den seneste til at revidere prognoserne for Spaniens BNP-vækst er CaixaBank Research, som forventer, at landets økonomi vil vokse med 2,4 % i både… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flygtninge åbner økologisk ‘plast’-fabrik i Coín

Firmaet S.Lab, som er skabt af to ukrainske flygtninge, har lanceret den første fuldautomatiske produktionslinje med organisk ‘plast’ lavet af svampe og hamp i byen Coín. Dette er første skridt i virksomhedens plan om at revolutionere emballageindustrien med en naturlig,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

15 både renser vandet langs Costa del Sol

Sammenslutningen af ​​kommuner på Costa del Sol vil i år have 15 fartøjer, fire langs kysten og elleve på strandene, til at fjerne flydende eller delvist nedsænkede genstande samt alle typer kulbrinter og olier til vandvedligeholdelse langs Costa del Sol.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga C.F. tilbage i 2. division

Der kunne næppe være mere spænding og dramatik omkring Málaga C.F.’s oprykning til 2. division. Lørdag aften havde klubben brug for et uafgjort resultat i returopgøret mod Nástic de Tarragona i Catalonien. Alt tegnede fint indtil midten af 2. halvleg,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.