Det danske magasin i Spanien

Masser af Covid-19 i luften

Der er på ny masser af coronavirus i luften – særligt på Costa del Sol. På Hospital Clínico i Málaga har man den seneste uge noteret talrige indlæggelser af patienter med Covid-19 smitte. “Smitten tager om sig igen, men det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye og billigere boliglån på vej

Boligejere med lån kan se frem til nye og billigere boliglån i de kommende måneder. På et seminar i Málaga i onsdags bekræftede Manuel de la Cruz fra Banco Santander, at renten med største sandsynlighed vil falde i næste måned.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bolt får holdeplads i Málaga lufthavn

VTC selskabet Bolt har vundet tre udbud, som lufthavnsoperatøren Aena har udbudt og vil nu kunne drive sin VTC-taxivirksomhed fra deres egne pladser i tre spanske lufthavne: Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat og Málaga-Costa del Sol. Bolt vil få tildelt et specifikt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny model for ældrepleje i Spanien

Den spanske regering planlægger i de kommende uger at præsentere to initiativer, der har til formål at lancere en “ny ældreplejemodel”. På den ene side vil den godkende en 2024-2030-strategi, der vil af-institutionalisere omsorgen for de plejekrævende i landet og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kære læser

Sommeren er her, og den officielle højsæson er begyndt. Hele turistsektoren på Costa del Sol har rustet sig, og alt tyder på en sommer med overfyldte strande, restauranter og få parkeringspladser. Ønsker man at slippe lidt væk i kystens travle sommermåneder, giver vi dig i denne måned en række spanske rejsetips til sommeren. Juni er […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.