Det danske magasin i Spanien

Nye vandrestriktioner besluttes midt i oktober

Der indføres tidligst nye vandrestriktioner fra midten af oktober. Først da mødes det udvalg, som Junta de Andalucía har nedsat for at håndtere tidens vandmangel. ”Vi har en plan og tager en beslutning i anden halvdel af oktober. Beslutningen bliver taget og koordineret med Málaga-provinsens… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Julio Iglesias fylder 80

En bilulykke den 22. september 1963 satte en stopper for hans lovende fodboldkarriere i Real Madrid. Til gengæld blev den startskuddet til hans internationale karriere som sanger. Julio Iglesias fyldte i lørdags 80 år. Han gav sin sidste koncert i 2019 i Chicago,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lavemissionszone i Málaga kan blive forsinket

Arbejdet med implementeringen af ​​lavemissionszonen (Zona de Bajas Emisiones – ZBE) (trafikbegrænsninger for forurenende køretøjer) i Málaga er i fuld gang og var planlagt til at træde i kraft den 1. januar 2024. Byrådet er nu tvunget til at søge… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.