Det danske magasin i Spanien
Volden mod kometen Kevin

Han sparkes ned, så Málaga beder nu dommerne om at beskytte ham

Af Morten Møller

”Beskyt ham. Ellers slår de ham ihjel”.

Kontante og bekymrende ord fra anfører Alberto Escassi til dommerne. Om Málaga CF-kometen Kevin, der den 26. i denne måned runder de 21 år, og som uafbrudt sparkes ned af modstanderne.

Han er født i den historiske bydel llano de la Trinidad i Málaga – et af byens største kvarterer.

Kometen i dribletur på Estadio La Rosaela mod Mirandes

Og på rekordtid blevet dets stolthed. Via hans eksplosive præstationer på Málagas ambitiøse 2. divisionshold, hvortil Málaga CF med kontraktforlængelse har sikret ham til juni 2025!

En sprudlende Kevin med mellem- og efternavnet Villodres Medina på sin dåbsattest vil begejstre sin familie, sit kvarter, sin klub og den tusindtallige skare af fans, der tropper op på Estadio La Rosaleda. Og det lykkes, men det har sin pris for den lille tryllekunster på venstre fløj med den elegante David Niven-moustage.

”Den stakkels mand sparkes uafbrudt ned. Jeg siger til dommerne, at de skal beskytte ham. De skal være opmærksomme på, at modspillerne går til anklerne på ham i hver eneste kamp og gør ham ukampdygtig.

Han er en født dribler – og typisk gadefodboldspiller – med mod, enthusiasme og iver som fodboldspiller. Han skal skånes”, slutter den 33-årige Escassi, veteranen, der også stiller store fordringer til sig selv.

Syes efter kamp

Kevin (th) viser glæde under træning med Juande og Antonin

Træner Jose Alberto: ”Kevins ankler lider. De bliver syet efter kamp og det er svært for ham at komme sig. Spansk fodbold har få spillere med Kevins karakteristika og de burde beskyttes lidt mere. Ellers mister vi dem.

Fra Kevins jævnaldrende holdkammerat, U 21-landsholdsspilleren Victor Gomez, lyder det: ”Han straffes hårdt for hans færdigheder. Jeg har aldrig kunnet lide vold. Jeg deler den ikke. Kevin er min partner, og jeg er oprørt over, at modstandene sparker ham ned hele tiden”.

Spirrevippen med det smittende humør og glubende spillelyst sidder oftere og oftere udenfor – med skader!
Det begræder alle.

Endeløs jubel efter scoring – Kevin i ekstatisk triumf

Droppede Sevilla – retur til Málaga

Som 16-årige prøvede Kevin lykken i storklubben Sevilla FC, men han savnede sin fødeby Málaga og tog retur. Udover Málaga CF tilbragte han nogle ungdoms-sæsoner i klubben 2. februar i Málaga ligesom hans holdkammerat på divisionsholdets Antonin.

Facts om Kevin:
Fuldenavn: Kevin Villodres Medina.
Født den 26. februar 2001 i Málaga.
1.73 mejer høj med vægten 69 kg.
Position: Venstre wing.
Rygnummer: 37.

Ungdomskarriere:
2016 – 16: Málaga CFs akademi.
2016 – 17: 26. Februar, Málaga.
2017 – 18: Sevilla FC.
2018: 26. Februar, Málaga.
2018 – 20: Málaga CFs akademi.

Seniorkarriere:
2019 – 21: Málaga CF B-hold – 20 kampe 5 mål.
2021 – 25: Málaga CF – kampe ???


Kongen af oprykning – to nye i Málaga CF

Hvis den 27-årige nyerhvervelse Alvaro Vadillo fra Puerto Real ved Cadiz holder stilen rykker Málaga CF op i La Liga i denne sæson. Fire klubber, han tidligere har repræsenteret, strøg han nemlig op med fra 2. division til La Liga:

Betis 2014 – 15.
Huesca 2017 – 18.
Granada 2018 – 19.
Espanyol 2021 – 22.

Málaga CF har lejet ham – denne kongen af oprykning –  for resten af sæsonen i Espanyol, hvor det har været vanskelig for ham af få spilletid på klubbens stærke midtbane bl.a. tællende de to tidligere Málaga-spillere Darder og Keidi Bare. Vadillo er noteret for 19 U-landskampe for Spanien. Málaga vil gerne have haft en købsoption i kontrakten, men det ville Espanyol ikke gå med til.

En sådan fik de til gengæld med den 25-årige Aleix Febas, den anden spiller Málaga CF lejede i januars transfervindue inden redaktions slutning. Også et midtbaneaktiv med 12 U-landskampe for Spanien og ejet af Mallorca, der ligesom Espanyol spiller i La Liga.

Disse forstærkninger er voldsomt påkrævet i Málaga CF efter Luis Munoz langtidsskade og Jozabeds hyppige skadesfravær.

Begge nyerhvervelserne er vurderet til 1. mio. euro på Transfermarkt.

Vadillo – kongen af oprykning – på lejeaftale.
Febas – ham har Málaga CF en købsoption på.

45,7 mio. værd – ny investor er nu på banen

De spanske eksperter Oliva Tortella og Pedraza Lopez med ansvar for værdiansættelser vurderer prisen for Málaga CF til 45.749,911 mio. euro. Det har de gjort for at afklare prisen på de 96,89 af aktierne i klubben tilhørende NAS SPAIN 2000 ved den af retten detroniserede klubejer og præsident, sheik Al-Thani fra Doha i Qatar, og hotelkæden Blue Bay med henblik på salg.

Denne procentdel har således en værdi af 44.325,151 mio. euro.

Med en opstigning til La Liga vurderer eksperterne at Málaga CF er 64.5 mio. værd med en betydelig stigning i indtægter fra abonnenter, sponsorer og TV. Og på det seneste er Málaga CF jo også blevet påført 40 mio. ekstra ved La Liga-aftalen CVC-investeringsfonden.

Med Al-Thani på vej ud efter en langtrukken retsproces har flere investorer meldt sig på banen de seneste år for enten helt at overtage eller blot skyde kapital i Málaga CF.

Senest den amerikanske investeringsfond Red Bird, men nu er de amerikanske forretningsfolk David Gandler, CEO for ”FuboTV” og finanseksperten Matthew Pauls med investbanken JP Morgan i ryggen, kommet på banen.

For et år siden var Paul på nippet til at blive hovedaktionær i den skrantende engelsk klub Sunderland, men bestræbelserne faldt til jorden.

Sheik Al-Thani er sigtet for bedrageri mod Málaga CF og vil snart være dømt helt ude.

Pellicer tilbage – kaldt til Madrid

Der har været stilhed omkring Sergio Pellicer siden han før denne sæson sagde nej tak til at fortsætte som cheftræner i Málaga CF. Han havde ellers gjort det så godt ved at sikre klubben endnu en sæson i 2. division. Men Pellicer var vist kørt træt i den fortsatte uvished om klubbens formåen.

Men nu er han i aktivitet igen. Da en Málaga CFs konkurrenter i 2. division, CF Fuenlabrada fra Madrid, halvvejs i turneringen fyrede den rutinerede Jose Luis Oltra som træner kaldte klubben på Pellicer, der fylder 50 år til september. Og han sagde ja, men får det svært.

Fuenlabrada er nedrykningstruet.

Pellicer fra Málaga CF til CF Fuenlabrada.

Resultater siden sidst

Alcorcon – Málaga 0 – 1
Málaga – Sporting Gijon
Málaga – Ibiza
Herefter lå Málaga CF nummer???  2. division.

Målscorere
Brandon 4
Paulino 4
Luis Munoz 2
Genaro 2
Peybernes 2
Roberto 2
Sekou 2
Antonin 1

I karantæne
Escassi, Genaro og Brandon alle 2 spilledage
Haitam 1 spilledag

Skadede:
Juande, forsvarer
Luis Munoz, midtbanespiller
Hicham, angriber

På Ugens Hold i 2. division
Dani Martin (målmand), Paulino, Luis Munoz, Gomez og Brandon.

Den unge marokkaner Hicham har været hårdt stækket af skader i de seneste sæsoner

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.