Det danske magasin i Spanien
Naturlig Alternativ Cancernklinik I Spanien

Naturlig Alternativ Cancernklinik I Spanien

Er du eller en du holder af blevet diagnosticeret med kræft? Søger du et komplet program, der kombinerer både holistisk og naturlig behandling? Hvis svaret er ja, har Budwig Center Cancer Clinic i det smukke Málaga i det sydlige Spanien, alt hvad du har brug for.

Klinikkens personale taler engelsk, spansk, fransk, russisk og ukrainsk og er stolte over at have behandlet forskellige typer kræft hos mennesker, som kommer fra alle fem kontinenter. På grund af dette rejser folk fra nær og fjern for at drage fordel af de behandlinger, der findes i Budwig Center, og fordi de tilbyder en ekspertise, som ikke er tilgængelig i andre lande.

Det mangfoldige og professionelle team sørger for, at alle føler sig velkomne, og at de får en problemfri oplevelse i Budwig Center. Fra læger, der benytter integreret medicin, til naturlæger, onkologer, ernæringsfysiologer, psykoterapeuter og andre terapeuter. Hver er specialist inden for deres respektive område, hvilket garanterer rådgivning, support og behandling af højeste kvalitet.

Når du lever med en kronisk sygdom, er der utallige stressfaktorer, så Budwig Center sørger for, at alt hvad du behøver at bekymre dig om, er at få din flybillet til Málaga lufthavn, som kun ligger 20 minutter fra cancerklinikken, så tager de sig af resten.

Budwig Center ligger kun 15 minutter fra den smukke strandpromenade, og deres tilgang med ‘8 søjler af helbredelse’ har vist sig at være succesfuld i løbet af de sidste 20 år. Disse 8 søjler bruger en personlig holistisk tilgang, der identificerer og behandler den sande årsag til sygdommen, adresserer patogener og afbalancerer PH, afgifter for at forny organer og system, styrker og forstærker immunsystemet, deaktiverer farlige kræftstamceller og adressere følelsesmæssige faktorer.

Denne kombination af behandlinger gør det muligt for kroppen at fungere bedst muligt og samtidig hjælpe den følelsesmæssige velvære hos det individ, der behandles. Budwig Center er i stand til at udføre alle disse holistiske og naturlige behandlinger, hvilket betyder, at du ikke behøver at rejse over lange afstande eller konsultere flere centre og fagfolk. Alle behandlingsformer og programmer er specifikt skræddersyet til dine egne krav, hvilket sikrer, at du modtager de best mulige fordele, idet der indsendes en fuld ‘Budwig sundhedsrapport’ sammen med medicinske journaler, så det bedste behandlingsforløb kan designes til dig.

Alle lejligheder er fuldt udstyrede og ligger kun 2 til 5 minutter fra klinikken, i nærheden af ​​supermarkeder, stranden og utallige turistdestinationer, hvilket betyder, at du kan få en kulturel oplevelse, mens du nyder den maleriske natur hver dag.

Indkvartering til patienten og det ledsagende familiemedlem eller ven tilbydes sammen med komplette og integrerende behandlinger samt al den vejledning, du har brug for igennem forløbet. Mange patienter fortæller om en øgning i deres styrke, forbedret appetit, bedre søvn og færre smerter. Budwig Centers omsorgsfulde og informative tilgang sikrer, at du får alt, hvad du har brug for, så du er sikker på fremgang, når du tager hjem.

Budwig Center sigter mod at gøre kræftbehandlinger så fleksible, overkommelige og tilgængelige som muligt. For at være i stand til at hjælpe så mange mennesker, som de kan, tilbyder de også programmer, der kan finde sted i komforten af dit eget hjem. Dette er ideelt for dem, der ikke er i stand til at rejse til klinikken. Der er mange varianter af pakker, hvor to- og tre-ugers pakker viser sig at være de mest effektive. En anden mulighed er det komplette helbredelsesprogram, som hjælper dem, der gerne vil genvinde kroppens balance, mens de overvinder kronisk sygdom.

Uanset om du leder efter disse behandlingsformer som et alternativ til traditionel behandling eller for at supplere den behandling, du allerede gennemgår, kan Budwig Center hjælpe dig gennem alle faser.

I mere end 20 år har Budwig Center anvendt doktor Johanna Budwigs metoder samt Budwigs diæt i praksis og behandlet kræft og andre sygdomme naturligt. Resultaterne har været utrolige. For at læse historierne om dem, der er blevet hjulpet ved Budwig-diæt og naturlige behandlinger, er her blot nogle af deres succeshistorier: https://budwigcenter.com/testimonials/ 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.