Det danske magasin i Spanien
Lucky 7 – Hvordan var de heldige?

Lucky 7 – Hvordan var de heldige?

Og vild med deres historier. De tre elementer er ingredienserne i Carina Bøllings debut som forfatter. Med bogen “Lucky 7” fortæller hun historien om syv ældre herrer og deres livslange venskab i en landsby på Costa del Sol. “

“Allerede som barn kom jeg fast i min mormors finca udenfor Cómpeta.  Den baggrund og oplevelser derfra, har jeg taget med mig hele livet. Jeg har altid været fascineret af andalusernes åbenhed og livsstil,” fortæller Carina Bølling, som i dag bor i Arroyo de la Miel i Benalmádena.

Hendes historie og nysgerrighed resulterede i en bog med historier om syv mænd, der har en bænk på landsbyens plads, som deres faste mødested. Det viser sig, at det er kvinder der, mere eller mindre bevidst, har trukket i trådene og hjulpet dem på vej. Men læseren får også historier om hvordan uheld kan vendes til held, når blandt andet en arrig hund, et hullet fiskenet, en død rigmand, et fuldt æsel og natte-tisseri, får afgørende betydning i livet for de syv gamle mænd.

 “Det er ikke tidligere faldet mig ind at skrive, men da det heldigvis er sådan med historier, at de er lige så mangfoldige og uforudsigelige som vi mennesker er, begyndte de stille og roligt at vokse og få deres eget liv – med et ønske om at blive skrevet,” slutter Carina Bølling. 

Bogen koster 15 euro og kan købes hos:

Fuengirola/Mijas: Café la vida, Club Danés,Simzar Estates, Bolig-udland og Andal Tax and Legal Services. La Casa (Torrox), La Axarca (Frigiliana). Fuego Blanco (Àlora)eller via mail cbantijul@gmail.com

Carina Bølling med sin nye bog.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.