Det danske magasin i Spanien
Verdensmænd på Costa del Sol

Verdensmænd på Costa del Sol

Komikerne Tobias Dybvad og Nikolaj (Stokkefar) Stokholm samt Bo Lydmand.
 
Standup komikerne Tobias Dybvad og Nikolaj (Stokkefar) Stokholm samt Bo Lydmand gæstede for nylig Costa del Sol under optagelserne til rejseprogrammet Verdensmænd.
Programmet, som har premiere til næste år, følger den knapt så eventyrslystne Nikolaj Stokholm og dennes kompagnoner, når de besøger 11 lande – og nu er turen kommet til Costa del Sol, hvor den står på en dag i Club Danés med kaffe og rundstykker, morgengymnastik, petanque, skydning, madpakkesmøring samt malerværksted.
Aftenen bød på helstegt pattegris med tilbehør og hvid sangria, ligeledes i Casa Danesa, samt spændende TV-indslag og underholdning ved Egon Kjer. Der var mødt omkring 100 glade gæster op til arrangementet, der var arrangeret af Club Danés i samarbejde med La Peña de Dinamarca. Aftenens hovedpersoner skuffede heller ikke publikum, og de var på scenen flere gange med sang og godt humør.
 
Verdensmaend1
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.