Det danske magasin i Spanien
Facts:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 20 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Mange kvinder går desværre og døjer med overvægt, hormonelle ubalancer og stress.
 
• Hver dag er cirka 35.000 danskere sygemeldt med stress.
• 20 % af alle kvinder i Danmark oplever hormonubalancer.
• 15-20 % af alle par oplever infertilitet.
• Hver 7. kvinde i den fødedygtige alder lider af PCO (plycystisk ovarier).
• 320.545 danskere lider af diabetes
• Ca. 3-4% af alle danskere lider af hypothyroidisme (ca. 20 millioner i USA). Der forekommer i Danmark 4000-5000 nye tilfælde af forhøjet stofskifte om året.
 
Dit hormonsystem har betydning for mange processer i din krop, herunder vægttab, din personlighed, dit tankeunivers, dine gavnlige og ikke gavnlige vaner, energiniveauer, kuldehåndtering, fordøjelse, glæde, sult, sexlyst, fertilitet og meget mere!
Hvorfor bliver vi hormonsyge er ofte et spørgsmål, vi får i vores praksis, og det kan der være mange grunde til.
 
Dit hormonsystems balance er altafgørende for dit velbefindende, men hvad hvis vi siger, at det egentlig kun er symptombehandling at arbejde med det endokrine system? Lad os forklare..
 
For at dit hormonsystem overhoved kan fungere som budbringer, som stimulering, som booster og skaber af energi – ja så skal energisystemerne i hver en celle virke. For at de virker optimalt, ja så kræver det en del næringsstoffer.
Et menneske på 70 kg. indeholder ca. 70 billioner celler. Det er celler, som hver især har en eller flere mitokondrier i sig, hvilket udgør et batteri. For at dette batteri fungerer, kræver det nærigstoffer som Q10, aminosyrer, b-vitaminer, magnesium og mange flere. Oplever du mangel på disse næringsstoffer, ja så vil du over tid begynde at få symptomer som træthed, du vil have svært ved at tabe dig, være ekstra sukker-sulten, få rynker, appelsinhud mm.
 
Dit endokrine system består af dine binyrer, som blandt andet udskiller cortisol, cortison, DHEA, adrenalin, nor-adrenalin, skjoldbruskkirtlen blandt andet udskiller T3 (triiodothyronin) og T4 (thyroxin) og kønsorganerne som udskiller østrogen, testorsteron og progesteron.
 
En hormonproblematik kommer ikke fra den ene dag til den anden – nej det er ofte en ubalance, der har taget tid at udvikle.
Vi vil bede dig om at ryste posen og forstå, at signaler som kuldeskærhed, en temperatur der går op og ned, tristhed, manglende overskud, tristhed omkring menstruation eller hedeturer ved overgangsalder er signaler fra din krop – din krop prøver at italesætte noget.
 
Vores pointe er: du kan sagtens fortage dig noget i din dagligdag, som din krop ikke har det godt med – måske det er noget, du har gjort i årevis og har lært hjemmefra.
For at vende en hormonel ubalance, så kræver det altså flere ting!
Du skal tilføre gode næringsstoffer til dine celler. Næringsstoffer, som booster dit immunforsvar, dine slimhinder og ikke mindst mitokondrierne i dine celler. Ofte er det desværre ikke nok at spise sig til disse næringsstoffer. For det første er der ikke det i vores mad, som der var engang (heller ikke det økologiske) og for det andet, så tror vi, du har prøvet meget forskelligt allerede, måske gennem flere år og snart er løbet tør for tålmodighed.
 
Vi kan selvfølgelig ikke se bort fra kosten. Kosten kan detoxe kroppen, hvilket kan være lige det, din appelsinhud og tarm har brug for. Men for at nå helt i land, så har kroppen behov for at få kosttilskud dagligt.
Hvis du sidder og har prøvet mange forskellige ting for dit helbred, og du måske er ved at være træt af at prøve, så bør du investere i kosttilskud, der har høj kvalitet og som indeholder nok næring i en pille.
Vi vil generelt anbefale dig en god vitaminpille. Alle dine kirtler har brug for vigtige vitaminer og mineraler for at virke optimal. Så for at booste dine celler, så tag gerne en vitaminpille dagligt. Du finder den, vi anbefaler, her. https://currame.nordicvms.com/product-multivitamine_curra_me-3922
Derudover er en af vores ynglings vitaminer Q10. Q10 er en energiskaber, som du faktisk også selv skaber på celleplan. Den er vigtig for kroppens modstandskraft, da det er en stærk antioxidant, som er god for alle organer og beskytter vores celler.
Magnesium er et andet kosttilskud, som vi bestemt vil anbefale dig! Magnesium er et vigtigt mineral, der indgår i alle celler kroppen. Det meste af den magnesium, der er i din krop, befinder sig i knoglerne, mens resten er fordelt på muskler og andet blødt væv.
 
Magnesium er blandt andet vigtig for dit stofskifte. Det er med til at skabe energi på celleplan, og det er med i den proces, der skal få dit hjerte til at trække sig rytmisk sammen.
B-vitaminer, som B6, B9 og B12 er også vigtige for dit hormonsystem. B-vitaminerne bruges til vores energiproduktion samt vores stofskifte, kulhydratstofskiftet og til aminosyrernes opbygning.
B6 aktiverer enzymer i kroppen og kan bruges til PMS-problemer. Den spiller først og fremmest en væsentlig rolle i aminosyre-stofskiftet (læs energi).
 
B9 er væsentlig for celledeling i kroppen. Der kræves B9 ved udnyttelsen af sukker- og aminosyrer. Derudover er den nødvendig for dannelsen af røde blodlegemer.
B12 spiller en central rolle i aktivering af proteiner, som folder DNA, RNA og proteiner.
B12 er væsentlig for et sundt nervesystem og for vækst og udvikling; B12 er nødvendig for udnyttelsen af fedtstoffer, proteiner og kulhydrater. Forbedrer koncentration, balance og hukommelse.
Du finder dem alle i den rette form og mængde i denne vitaminpille.
Få 4 ugers gratis mini hormonkursus med Chloe N. Bjoerk .
Det er tid til at gøre noget andet for dit hormonsystem!
Igennem 4 uger tager vi dig med på en lille hormonrejse, som vil inspirere og gøre dig endnu klogere på dit hormonsystem. Uge for uge åbner vi op for undervisning i binyrebalance, skjoldbruskkirtelbalance, østrogen, testosteron og progesteron balance, og vi underviser i dine lykkehormoner.
 
Tilmeld dig her og få et 4 ugers mini hormonkursus https://currame.com/gratis-mini-hormonkursus/
Ønsker du at få styr på dit hormonsystem og mærke mere flow, glæde og lethed i kroppen?
Hos curra · me arbejder vi med helheden, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og finde præcis ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan udfra dine ubalancer, krop og behov!
 
Book Friederich til en sundhedkonsultation som afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com.
Køb produktet lige her: currame.nordicvms.com
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
 
På gensyn! 🙂
– Chloe & Friederich
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.