Det danske magasin i Spanien

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfaring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab Naturlig (Hormon)balance.
 
Se mere til dem på www.currame.com, www.facebook.com/currame og @curra.me
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietests, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
 
Det skærer i vores hjerte, hver gang vi møder idrætsudøvere, som må stoppe på grund af skader og smerter.
 
Om du er elitesportsudøver eller blot dyrker sport i din fritid, så må din største frygt være skader og smerte, når du dyrker din sport.
 
Det er sundt at motionere, ja faktisk er det noget af det sundeste, vi kan gøre for vores krop, viser ny forskning.
 
Men dyrker vi sport på meget højt plan, ja så ved vi, at det også har en nedbrydende effekt. Ofte fordi kroppen ikke rigtigt når at restituere samt fordi den holdes for længe i en stresset situation, som tærer på kroppen.
 
Når vi dyrker sport, udskiller vi meget kortisol, og kortisol er sundt men kun i begrænsede mængder. Udskiller vi for meget, ja så tærer det på de vigtigteste elementer i kroppen.
 
Der er meget godt at sige om motion og bevægelse. For det første styrker det dine knogler, led og muskler. Det sørger altså for, at du ikke går i forfald. Det er nemlig sådan, at når vi bevæger os, og vores knogler oplever en form for belastning, så udskiller de aminosyrer, som er opbyggende på led, brusk og knogler. Derudover udskiller du et lykkehormon, endorfiner, som udover at gøre dig lykkelig også fungerer som smertelindrende, og det kan være utrolig gavnligt for dig i din dagligdag.
 
Så det er enormt sundt at dyrke sin krop og vælger du en sport som oven i købet har din interesse og måske hjælper dig med at finde dit indre legebarn frem, ja så er der intet at miste.
 
Eller er der?
 
De fleste, når de når +40 år begynder at oplever skavanker i forbindelse med deres sport. Ofte er det knæ, albue, hofte eller ryggen, den er galt med og desværre ender de fleste med at stoppe med at dyrke den sport, som de holder så meget af.
 
Er dette dig, ja så har du sikker været til lægen et par gange, måske har du været under kniven og du har helt sikkert fået en creme eller indsprøjtning med binyrebarkhormon.
 
Binyrebarkhormon er noget, din krop selv laver. Binyrerne udskiller nemlig vigtige hormoner i din krop, som både er igangsættende, giver energi og vitalitet, er smertelindrende, påvirker dit hjerte og kredsløb, dit immunforsvar, dit tarmsystem, er med til at formindske inflammation og speeder healingsprocessen op – det er derfor, din læge tyer til det.
 
Det er bare sådan, at din krop er biologisk, og det kan derfor ofte føles som at tisse i bukserne – det hjælper i en tid, men så kommer problematikken tilbage.
 
Hvad hvis vi nu kan aktivere din egen krops selvhealende evner og virkelig begynde at opbygge din krop og derved forebygge?
 
De fleste ser kroppen som en ting, der skal levere – og ja det skal den også, men du skal også sørge for, at den kan levere. Det er her, vi kommer ind i billedet – det er nemlig vigtigt at opbygge din krop.
 
Ved at opbygge din krop, begynder du også at forebygge skavanker i fremtiden.
 
Men hvordan opbygger man sin krop?
 
Grundlæggende skal du have fokus på basiske madvarer, masser af grøntsager, gode olier fra fisk, kokos og oliven, vand, opbyggende kosttilskud som en god vitaminpille, aminosyrer, der opbygger led og muskler, og vitaminer, der støtter dit immunforsvar.
 
Hver atlet har unikke krav til succes, og hvis du spørger os, starter det med optimalt brændstof. Men ved du, hvilket ernæringsbrændstof, der passer bedst til din krop for at nå din højeste ydeevne og undgå skader?
 
Vidste du, at din krop indeholder 70 milliarder celler, der skal fornyes, optimeres og vedligeholdes hver eneste dag? Det kræver selvfølgelig meget arbejde og energi fra din krop, så det er ekstremt vigtigt at give din krop sund mad og kosttilskud hverdag. Med det sagt er dette ikke nok for at opretholde en stærk og sund krop, desværre. Daglige påvirkninger af giftige forurening, raffinerede fødevarer og hormonforstyrrende stoffer stresser din krop både inde og ude, selvom du måske ikke er opmærksom på det. Nogle af de mest almindelige symptomer på denne tilstand er ømhed, træthed, stress og hovedpine. Hvis de ikke korrigeres, vil de udvikle sig til tidlig aldring og skader.
 
For at komme ud af en sportsskade på en naturlig måde, og for at forhindre fremtidige sportsskader, er det vigtigt at undersøge din krop. Ikke kun på ydersiden, men også på indersiden. Med vores viden om kroppens biologi og din ekspertise om, hvordan din krop føles og reagerer i bestemte situationer, kan vi som et team hjælpe dig, så du kan snart komme tilbage på banen igen.
 

En løsning kan være:

Laboratorieprøver skaber en detaljeret oversigt over din fysiske tilstand. Hver test er designet til at detektere en eller flere bestemte funktioner som kardiovaskulær sundhed, toksicitet, gastrointestinale, metaboliske funktioner osv. Med denne type information bliver vores diagnose mere præcis og mine behandlinger mere effektive og vellykkede.
 
Da vi arbejder med over 100 forskellige laboratorietests, kan vi tilpasse et behandlingsprogram, der er designet netop til dine behov.

DNA sport

Denne test henvender sig til sportsaktive personer, professionelle såvel som fritidsmotionister, der ønsker hjælp til, hvordan de bedst muligt kan opnå og udnytte deres fysiologiske potentiale.
 
DNA Sport laboratorietest undersøger forskellige biologiske områder, der påvirker træningsrespons og sportspræstationer, såsom inflammation, blodgennemstrømning og respiration, energiproduktion og brændstofmetabolisme.
 
Testen fortæller om:
¥ Intensitetsniveau
¥ Varighed
¥ Hyppighed
¥ Træningstype
¥ Restitution i tid og søvn
 
DNA Sport kortlægger genvariationer, som kan påvirke menneskets fysiologiske potentiale, herunder hvorvidt den individuelle atlet genetisk er disponeret for udholdenhedstræning eller mere styrke orienteret træning, atletens restitutionshastighed, samt disponering for inflammationstilstande og skader.
 
Ud fra personens gen-resultat er det i højere grad muligt at vælge og planlægge den optimale træning. Hvad enten du er atlet på højt eller lavt plan, kan DNA Sport benyttes som et effektivt værktøj i planlægningen af et optimalt træningsprogram.
 
Atletisk succes kommer først og fremmest fra en personlig træningsstrategi, der optimerer dit genetiske potentiale, støttes ved at vælge den rigtige livsstil, ernæring og miljøinteraktioner for optimalt at udtrykke dine arvelige gener.
 
Denne test skal du kun tage en gang i livet og er en simpel spyttest.
 
DNA testen hjælper dig med at:
undgå fremtidige skader
optimer din ydeevne
opnå dine mål inden for din sport hurtigere
støtte din krop på en sund og naturlig måde
forhindre inflammation og oxidativ stress
støtte din energiproduktion og ben/muskelstruktur
forbedre din selvtillid og dit selvværd
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedskonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +45 2720 7723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum og spørge ham ganske gratis til råds.
Husk, du kan købe dine kosttilskud på currame.nordicvms.com
På gensyn! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.