Det danske magasin i Spanien

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 

Facts:

Friederich og Chloe er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
 
Det er for alvor blevet sommer og bikinisæsonen står på det højeste – derfor møder mange os mindrekomplexer og generthed. For kroppen skal vises frem og det er ikke alle der er lige tilfredse.
 
Der kan være mange grunde til, at du holder på de overflødige kilo.
 
For det første er det selvfølgelig altid vigtigt at være ærlig overfor sig selv. Sidder du i denne situation på grund af dårlige livsvalg eller er du en af dem, der er uheldige?
 
Din krop er biologisk og skal derfor også behandles sådan. Det vil altså sige, at et overforbrug af raffinerede kulhydrater hæver dit insulinniveau, og hvis du ikke formår at bevæge dig i løbet af din dag, så vil din levers kapacitet for glykogen (omdannet sukker) blive opfyldt og dit indtag af sukker vil blive lagret i kroppen som fedt – som fedt gemt til de dårlige tider, som du nok ikke møder lige foreløbig.
 
Så det at have et stabilt blodsukker igennem dagen er faktisk ret afgørende for dit vægttab. Ved hjælp af et stabilt blodsukker kan du bedre styre dine cravings, og derved også styre indtaget af hurtige kulhydrater.
 
Det kan sagtens være, at du er i en situation, hvor du har svært ved at mærke sult eller mæthed, og dette kan ligeledes være medvirkende til, at du sidder inde med overflødigt fedt.
 
Vores sult og mæthedshormoner hedder leptin og ghrelin, og de bliver aktiveret. når du spiser. Den måde vi aller bedst kan balancere dem, er klart ved et stabilt blodsukker – altså ved at spise 5-6 mindre måltider dagligt, så din krop har noget at arbejde med. Det er desuden vigtigt, at du får fedtstof til dine måltider, da det regulerer og aktiverer leptin og ghrelin – og på den måde vil du bedre kunne mærke sult og mæthed.
 
Fedt skal være af god kvalitet. Der findes to former for fedt: cellefedt og dellefedt. Dellefedt kender du fra pommes frites, chips, friture mv. Cellefedt derimod er koldpresset og økologisk olie, som ikke har været eller er varmet op. Disse olier er skønne over en lækker salat, og det bedste ved cellefedt er, at du bliver godt mæt.
 
Så for at remse op:
¥ Det er vigtigt, at du starter din dag med et godt måltid. Det må meget gerne bestå af protein, grøntsager og fedtstof – og masser af vand.
¥ Spis 5-6 gange dagligt – ikke 5-6 store måltider, men så din krop har noget at arbejde med.
¥ 3 af dine måltider må gerne indeholde protein og fedtsstof , mens de resterende hovedsagligt skal bestå af det grønne
 
Det kan være en super god ide med motion. I sundhedsundersøgelser viser det sig faktisk, at noget af det sundeste, vi kan gøre, er, at motionere, simpelthen fordi det booster vores kredsløb, vores mindset, selvbillede og vores hormonsystem.
 
Er du ikke den store sportsudøver, så kan en rask gå-tur dagligt også gøre det.
 
Til dig der ikke taber dig, ligemeget hvad du gør
Du er ikke alene, i vores klinik møder vi tit personer i samme situation!
 
Op med humøret, der er 2 store grunde til, at du har svært ved at tabe dig.
Det er sådan, at vi bruger fedt og kulhydrater som brændstof for kroppen. Det omdannes i kroppen og bruges som energi til cellerne, hvilket gør det livsnødvendigt.
 
Har du svært ved at tabe dig, så kender du nok også til:
✓ Manglende overskud
✓ Træthed
✓ PMS eller andre hormonelle ubalancer
✓ Cravings du ikke altid kan styre
✓ Væskeansamlinger
 
Din krop er afhængig af dens byggematerialer, som du enten har på lager eller optager udefra via din daglige kost. Disse byggematerialer indgår i alle kroppens processer og også i omdannelsen af fedt til muskler eller energi.
 
Din fedtomsætning kan sagtens køre på halvt blus
 
Hvis din fedtforbrænding og metabolisme kører på halvt blus, så kender du måske til:
– Periodisk svaghed
– Kronisk træthed (følelsen af at være træt ind til knoglerne)
– Svimmelhed
– Svær ved at tabe sig
– Svært ved at mærke sult og/eller mæthedsfornemmelse
– Overvægt
 
Måske kan du genkende disse problemer fra dine forældre eller bedsteforældre. Det er nemlig sådan, at vi sagtens kan videregive skavanker gennem genetikken, og derfor opleve samme problematikker som ens forfædre.
 
Når vi hos Currame foretager en laboratorietest på vores klienter og får et indblik i deres fedtomsætningssystemer i kroppen, så bliver det lige pludselige meget klart for os, hvorfor de oplever de symptomer, som de gør, og hvorfor de har så svært ved at tabe sig.
 
De mangler simpelthen væsentlige næringsstoffer, som indgår direkte i fedthåndteringen i kroppen.
 
Husk, at fedt ikke kun er det, du har på sidebenene, men også det, du smører dine led og hud med. Din hjerne består primært af fedt, dine celler indeholder et fedtmembran, som holder dem sunde og raske, og dine nerveceller taler sammen igennem fedtkæder. Så din fedtomsætning er altså ikke kun vigtig for dit udseende. Det er langt vigtigere for din generelle velvære, og derfor er det også afgørende, at du kun indtager sund olie, som er opbyggende og ikke nedbrydende på din krop.
 
For at din fedtforbrænding virker optimalt, kræver det, at du har nok L-carnitine og B2 (riboflavin) i din krop. Faktisk er det sådan, at hvis du ikke får tilføjet de nødvendige byggematerialer, så er det lige meget, hvor meget du træner, der vil ikke ske det store.
Det er derfor vigtig, at du får nok B2 (riboflavin) og gerne 100 mg dagligt, magnesium (400 mg), B3 (niacin), C-vitamin (min. 4 gr.) og L-lysin (2 gr.) samt L-carnitine (2 gr. dagligt) for at holde din fedtforbrændning i topform, skabe energi og overskud!
 
Dine 2 nye venner
L-carnetine er en aminosyre, der er med til at omdanne fedt til muskler i din krop, og alpha lipion acid er med til at omdanne glucose til energi i din krop.
 
Den eneste bivirkning, der er ved L-Carnitine, er, at du får mere energi og sover mindre. L-Carnitine giver energi til musklerne ved at sørge for fedtforbrænding i cellerne. Derfor er L-carnitine perfekt til dig, der ønsker at reducere mængden af kropsfedt og øge din muskelmasse.
 
Det, som gør alpha lipion acid så unik, er, at den er både vand og fedt opløselig og kan altså fungere som en antioxidant over alt i kroppen i modsætning til f.eks C-vitamin, der kun arbejder i vand eller E vitamin der kun arbejder i fedtvæv. Dette betyder, at den også er en beskytter, så du ikke ‘harsker’ dit fedt, og desuden bekæmper det oxidation i din krop.
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +4527207723
 
Husk, du kan købe dine kosttilskud på www.currame.nordicvms.com
 
På gensyn! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.