Det danske magasin i Spanien
Effektiv energetisk lymfedrænage for en sund krop og en klar hjerne

Del

Hjælp din krop med at eliminere gamle, udtjente celler og skabe plads til nye sunde og friske celler. Med BodyTalks egen, særdeles effektive lymfedrænage renser vi kroppen for ‘affald’ (fx ophobede giftstoffer, medicinrester, inflammation, patogener) – og fangede følelser.
Din fysiske og mentale krop har det med at holde fast, og derfor skal den have lidt hjælp, mens du selv bare nyder den afslappende og behagelige behandling.
 

Lymfesystemet er afgørende for kroppens sundhed

De fleste mennesker skænker ikke deres lymfesystem en tanke, men faktisk er dets funktion så vigtig, at vi ikke ville kunne overleve mere end nogle få timer uden det. Lymfesystemets nære forbindelse til immunforsvaret er en oplagt årsag til at holde det i god form.
Det beskytter nemlig kroppen mod sygdom ved at producere lymfocytter og antistoffer, ved at forhindre sygdomsfremkaldende organismer (fx bakterier, virus, giftstoffer og cancerceller) i at cirkulere rundt i kroppen, holde en sund væskebalance (hvor næringsrig og iltet væske bringes ind i cellerne – og ud igen (med affald), når den har gjort sit arbejde) og støtte fordøjelsessystemet ved at absorbere fedt og modvirke infektioner, og så optager det lipider (vigtige biologiske fedtstoffer) fra tarmene og transporterer dem ud i blodbanerne.
 
 

Manglende væskebevægelse kan føre til alt lige fra cellulitis til cancer

Hvis ikke mellemrumsvæsken optages af lymfekarrene, ligger den som ‘stille skovsøer’ rundt omkring i kroppen. Det giver ødemer og opsvulmethed i fx bug, ben og hænder. Stillestående vand er det perfekte sted for bakterier at vokse og formere sig.
Og det er netop her, BodyTalks særlige lymfedrænage kommer ind i billedet. For at få iltet og næringsrigt blod optaget i kroppens væv, er det nødvendigt først at dræne lymfe fyldt med celleaffald og overskydende væske.
Hver dag er der to-tre liter væske, som ikke suges tilbage i det kardiovaskulære system, og det er så op til lymfesystemet at klare det. Og fungerer det ikke optimalt, og væsken bliver liggende i kroppens mellemrum, drukner cellerne. De dør, og det gør personen så også.
 

Boost krop og sind med forårssrengøring

BodyTalk med lymfedrænage er en sikker, effektiv (energetisk) og blid (fysisk) BodyTalk-teknik, som aktiverer lymfekarrenes absorberingsevne, så kroppen derved drænes for overskudsvæske. Immunforsvaret får et kæmpe boost, og teknikken har stor betydning for organfunktion, fordøjelse, hormonspejl, generelle kropsenergier, cirkulationssystem, luftvejssystem etc. Og, måske uventet, har teknikken som regel en stor betydning for klientens mentale balance, da undertrykte følelser, aktive hukommelser og fastlåste overbevisninger ofte ligger og skvulper rundt i kroppens mellemrumsvæsker og forstyrrer fysiologien og humøret.
 
Føler du dig opsvulmet, forårstræt eller har du svært ved at komme af med forkølelse, bronkitis eller influenza?
Har du lyst til at blive fysisk og mentalt klar til forårssæsonen eller forkæle dig selv med en dejligt afslappende behandling, der gør dig let, glad og energisk, så book en tid hos BodyTalk Torreblanca.
 
Vil du bestille tid til en session eller have mere information om BodyTalk, er du velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06, maile til helle.torreblanca@gmail.com – eller læse mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.
Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker – både mennesker og dyr er velkomne.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.