Det danske magasin i Spanien
Den Skæve Vinkel – Inga Brüning
Inga Bruning Skæv Vinkel LD Juli 2016Der er ikke langt fra Skanderborg til Costa del Sol og Hawaii.
Og tilsvarende er der heller ikke langt mellem himmel og jord.
I det mindste ikke for Inga Brüning, som har rejst både kloden og det spirituelle univers rundt flere gange. Men rejsen har været god og givet hende svar på livets mange gåder.

En tandpine og en tilfældig anbefaling fik hende af sted.
”Jeg skulle blot have været på et selvudviklingskursus i London i én uge, men der gik fem uger, før jeg kom hjem igen. I mellemtiden havde jeg været på Bali, i Singapore, på Hawaii og fundet ud af, at jeg var clairaudient,” fortæller Inga Brüning ivrigt.
Det skete alt sammen i årene omkring 1990.

Søgte balance og forklaring
Hun indrømmer, det kan lyde en smule forvirrende og måske lidt for fantastisk, men en clairvoyant, en shaman og en række sammenfald af begivenheder fik livets kabale til at gå op for hende.
”Kurset, rejsen og mødet med den spirituelle verden gav mig den balance og forklaring, jeg søgte,” fortæller Inga Brüning, som ellers levede et godt og almindeligt liv, inden hun rejste ud i det spirituelle univers.
”Jeg havde det fint både privat- og arbejdsmæssigt, men som adoptivbarn søgte jeg forklaring på noget ubevidst. Til tider undrede det mig også, hvorfor jeg trivedes så godt her i Spanien,” fortæller hun og kommer til sagens kerne: ”Det er ikke tilfældigt, vi er havnet her. Vi har været her før og er kommet tilbage for at færdiggøre det, vi ikke havde mulighed for tidligere.”

To liv eller…
Forståelsen for at være adoptivbarn faldt også på plads. Inga Brüning lærte nemlig de to begreber; at forstå og at tilgive.
”Det kan være kompliceret, men kan det lære dig at forstå og tilgive andre, kan det give dig forklaringen på en masse. Og dermed også balancen,” fortæller Inga Brüning, som i dag forstår hendes biologiske forældre, samtidig med at hun er sine adoptivforældre evigt taknemmelig for den opvækst, de gav hende. Hvad hun derimod stadigvæk ikke helt forstår, er udgangen på en ellers tragisk bilulykke den 27. juni 1997.
”Ambulancefolkene havde givet op og lagt det hvide klæde over mig. Men på båren på vej ind i ambulancen begyndte jeg at trække vejret”, beretter Inga Brüning, mens hun viser store ar frem på kroppen.
”Jeg var slået i stykker flere steder og lægerne sagde, jeg ville ende i en rullestol. Men to år efter kunne jeg atter gå.”
Enten er der mere mellem himmel og jord, eller også har Inga Brüning to liv – eller endnu flere.

Sommeren ’69
Der var ikke meget flower power over Franco’s diktatoriske Spanien. Men der var idyl og dejlige mennesker sydpå, og det faldt Inga Brüning og hendes første mand for. Det var også her, hun fandt sin mand nummer to, selvom det nok var bedst, de var forblevet ‘venner’.
”Brylluppet blev annonceret tre gange, og det blev også aflyst tre gange, fordi jeg var i tvivl. Og da vi endelig blev gift, vidste jeg 20 dage senere, at det var mit livs fejltagelse,” erindrer Inga Brüning og erkender, at ægteskaber er noget kompliceret noget, som hun siden 1978 har holdt sig langt fra.
Sammen var parret derimod gode til at sælge boliger.
”Perioden fra midt 70’ til midt 80’erne var en sjov tid. Calahonda og Miraflores var øde områder, og vi solgte helt fra bunden. Vi kørte kunderne rundt i busser, og blev der solgt godt, var der afskedsmiddag på den fine restaurant Toni Dallí i Marbella. Ellers var det fisk og øl i Torremolinos,” erindrer Inga Brüning med et smil.

Geden Heidi
I dag er det ikke boliger men lodsedler og billetter til velgørenhedsarrangementer, hun sælger. Dyrene er hendes store hjertebørn. ”Jeg læste den forfærdelige historie i La Danesa om geden Heidi, der var blevet mishandlet men kommet i gode hænder takket været en donation. Derfor begyndte vi i Meditationsgruppen at indsamle til dyrene.”
Det startede i det helt små til i dag at opfatte et par årlige velgørenhedsmiddage, hvor overskuddet går til lokale dyreværn. Som pensionist har Inga Brüning tiden til det.
”Vi lever og får en masse. Derfor må vi også bidrage til andre. Det er vigtigt for mig at gøre noget meningsfyldt,” slutter hun.
Og Inga Brüning har både levet – og fundet meningen med livet.

Ti skæve til Inga

1. Du ved det nok ikke, men jeg er ret god til…
sprog. Jeg er flydende i seks sprog og kan klare mig på balinesisk og arabisk.

2. Lige nu går jeg og overvejer…
at organisere et nyt velgørenhedsarrangement for dyrene. Men jeg er i tvivl, om det skal være på Castillo Bil-Bil i Benalmádena eller på Da Bruno i Centro Idea.

3. Jeg er ret imponeret af…
det jordskred, der er kommet i spansk politik. Endelig tager folket bladet fra munden og gør oprør.

4. Jeg har en stor svaghed for…
rundstykker med Danbo ost.

5. Jeg er lidt flov over det, men…
jeg er blevet lidt doven på mine ældre dage, og gider ikke lave mad længere.

6. Jeg udviklede mig meget, da…
jeg i ’88 tilmeldte mig et LRT-kursus (Loving, Relationship, Training) i London.
Havde ondt i en tand – fik kurset anbefalet.
Det er spirituel selvudvikling på bedste niveau, og kurset fik mig til at lære og forstå mig selv og livet bedre.

7. Jeg bliver tit upopulær, når jeg siger det, men…
vi levede godt under Franco – i det mindste her på Costa del Sol.
Det var mere sikkert at færdes, og vi kunne leve godt for ganske få midler.

8. Jeg kunne aldrig finde på…
At skade et dyr, gå på diskotek, spille fodbold og klatre i bjerge.

9. Det var et stort øjeblik i mit liv, da…
jeg traf en australsk shaman på Hawaii og samme aften rejste med hende til Bali. Hun viste og lærte mig at kanalisere (clairaudient). Jeg syntes hun var tosset, men det udviklede sig til noget yderst spændende. Det var også et stort øjeblik, da jeg blandt indianerstammerne i USA blev udnævnt som spansk repræsentant for verdensfreden.

10. Nu vil jeg…
nyde livet og fortsætte med at gøre noget meningsfyldt. Og så vil jeg drømme om at komme tilbage til Bali, Singapore og Hawaii.

Af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com Foto: Mugge Fischer

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.