Det danske magasin i Spanien
Koralsand giver drikkevand med god smag

Koralsand giver drikkevand med god smag

Vitamina-Koral-Sand-foto
 
Så enkelt er det at bruge Korall Alge:
Fyld en halvanden liters flask med vand fra hanen. Læg en koralsand-pose i (skal ikke åbnes) og ryst godt. Efter blot 10 minutter er al klor fjernet fra postevandet og det kan drikkes. Man kan lade koralsand-posen ligge i vandet i op til et døgn, hvorved vandet yderligere beriges med mineraler. Flasken kan opbevares i såvel køleskab som i stuetemperatur.
 
Klor og øget risiko for hjerte- og karsygdomme
Den evige fare for bakterier i drikkevandet medfører behov for tilsætning af klor. Nogen mener, at klor er uskadeligt, mens andre forskere mener, at det er yderst skadeligt, da det medfører stor øgning i risikoen for hjerte- og karsygdomme – uanset om man drikker vand tilsat klor eller koger mad i vandet.
Klor og problemer med mikrobakteriefloraen i mave og tarm
Klor dræber bakterier, når det tilsættes drikkevandet, men hvad sker der i maven og i tarmene, når vi drikker klorvandet? Kan vi være sikre på, at kloren ikke også dræber nogle af de gavnlige bakterier, som vor fordøjelse er afhængig af? Meget tyder på, at vort klortilsatte drikkevand ødelægger vor tarmflora, idet flere og flere mennesker ordineres produkter som fx Symbioflor, Multidophilus eller andre.
 
Aqua Puro Koralsand

  • er et vandforbedringsmiddel til private husholdninger.
  • en lille pose, der indeholder 100 % naturlige ingredienser.
  • fjerner klor, bakterier og tungmetaller fra vandet.
  • regulerer pH-værdien til mellem 7,5 og 8,5.
  • tilfører mineraler og sporstoffer til vandet.
  • Aqua Puro-poser kan også bruges i vin, juice, saft, kaffe og te til at neutralisere syrer, tannin og e-tilsætningsstoffer og giver en rundere smag.
  • renser frugt, grøntsager og bær for sprøjtemidler og tungmetaller.
  • der anbefales dobbelt dosis til vin og kaffe.
Aqua Puro Koralsand kan købes hos Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.