Det danske magasin i Spanien
Sov godt og sundt, og vær i balance døgnet rundt

Sov godt og sundt, og vær i balance døgnet rundt

Del

Vitamina-foto-Rolin-At-LD-dec-2014
Rolin*at er et naturpræparat, der er lige så godt mod stress om dagen som mod søvnløshed om natten.
Sker det ikke, at du plages af nerver, f.eks. når du skal falde i søvn om aftenen og har noget vigtigt for næste dag? Eller måske oplever du lampefeber før et vigtigt møde, når du skal være sammen med mange mennesker, eller koncentrere dig ved en afgørende eksamen? I den slags situationer er det rart at vide, at der findes et 100 % uskadeligt naturmiddel, der hjælper hurtigt og sikkert?
Navnet er Rolin*at, og det består udelukkende af kendte og testede lægeplanter som baldrian, humle og lupulin. Og det er netop lupulin, der gør Rolin*at meget mere virksomt end andre lignende præparater. Lupulin kaldes også humlemel og består af såkaldte kirtelhår, som slås af og sies fra de tørrede, modne humleknopper. Ud fra en kemisk betragtning er lupulin en uhyre kompliceret droge, og den fuldstændige liste over alle de substanser, man hidtil har isoleret, er ganske lang. Drogen indeholder dog først og fremmest harpiks, hvis hovedbestanddel er bitterstofferne humulon og lupulon, samt æterisk olie, garvestoffer og østrogene substanser.
 
Rolin*at er fremstillet efter en særlig recept, og den skånsomme behandling af råstofferne under streng kontrol garanterer en ren og naturlig substans med høj virksomhed. I disse allergi- og overfølsomhedstider er der selvfølgelig heller ingen kemiske substanser i Rolin*at, kun rene, beroligende originalsubstanser, der anvendt korrekt ikke virker sløvende eller har andre uønskede bivirkninger. Til forskel fra den gængse nervemedicin, der under længere tids brug kan have alvorlige følgevirkninger, er Rolin*at ikke vanedannende, og det virker også, selv om du måske er nødt til at tage anden medicin ved siden af.
 
Her er de mest almindelige lidelser, som kan behandles med Rolin*at: Nervøse søvnforstyrrelser, stress, indre uro, nervøs irritabilitet, lampefeber, eksamensangst, nervøs udmattelse, nervøsitet hos børn og nervøse symptomer i forbindelse med klimakteriet.
Allerede 15-20 minutter efter, at du har taget en Rolin*at kapsel, føler du dig roligere, og nervøsiteten begynder at fortage sig. Lider du af søvnbesvær, vil Rolin*at give dig en hel nats rolig søvn, således at du er sikker på at vågne frisk og udhvilet op næste morgen.
Du kan være tryg ved naturen og derved kan du også være tryg ved Rolin*at, der er en sikker hjælp til nerveberoligelse.
 
Rolin*at forhandles hos Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.