Det danske magasin i Spanien
Dansk restaurant med livemusik og russisk roulette

Dansk restaurant med livemusik og russisk roulette

IMG 3795
 
På Calle Santa Rosa i Los Boliches ligger den danske restaurant Mix Lounge. Den er ejet af 48-årige Christian Laursen, som for godt tre år siden slog dørene op til et dansk køkken i den livlige Fuengirola-bydel. Beslutning om at tage til Spanien ligger dog noget længere tilbage.

“Min kone og jeg havde en drøm om at komme til de varme lande. Og en på novemberdag i 1996, da vi sad og spiste morgenmad, sagde jeg igen til Dorte, at det kunne være dejligt at flytte sydpå, og så sagde hun: “Nu gider jeg ikke høre på dig mere Christian, så nu flytter vi sgu til Spanien’.”
Og det gjorde de så. Det har ført til mange oplevelser, og tidligere har Christian Laursen ejet fire andre restauranter på Costa del Sol. Den første restaurant, Ellington, var også med danske delikatesse, og med Mix Lounge er han således vendt tilbage til rødderne. Og restauranterne har givet ham mere end blot mad på bordet.
“De andre restauranter var internationale, hvilket også har fungeret godt, men da muligheden bød sig for at åbne en dansk restaurant igen, tog jeg den. Og i dag har jeg verdens bedste job, synes jeg selv. Jeg har mit socialliv her samtidig med, at det er min arbejdsplads.”
Og netop det sociale aspekt er en af de ting, som gør, at restauranten er fyldt hver lørdag. Her kan gæsterne nemlig deltage i underholdende spil eller slå sig løs på dansegulvet om aften.
 
IMG 3790
 
“Hver lørdag til middag spiller vi russisk roulette, hvor gæsterne vælger fire numre, og så bliver man “skudt” død undervejs. Der en masse præmier, og folk synes, det er vældig morsomt – så der er altid fuldt hus. Lørdag aften har vi desuden altid livemusik, hvor både danske og udenlandske musikere spiller op til dans.”
I løbet af ugen tilbyder Mix Lounge buffeter. Lørdag aften kan man prøve kræfter med en oksehøjrebsbuffet. Og tirsdag og søndag er der stort dansk tag-selv-bord fra 13.00 til 16.00. Yderligere er der altid mandagstilbud til 4,95 euro, hvor retterne varierer fra uge til uge. Og fra første oktober bliver også en brunchplatter og morgenmad samt brødudsalg fra kl. 09.30. Med dansk mad på bordet og venner ved sin side kan Christian Laursen ikke se sig selv leve i Danmark nogensinde igen.
“Man har et fantastisk liv her i Spanien. Her er lyse hverdage og glade mennesker. Og jeg tænker tit, hvis jeg eksempelvis er ude at handle eller går tur på stranden: ‘Hold kæft Christian, du har det godt”. Så mindes jeg, hvor meget hjemmeliv man har i Danmark, og hvor meget udeliv man har her. Det en stor forskel. Og jeg tror stadig, jeg har denne restaurant om ti år”, lyder det fra Christian Laursen, der pointerer med et smil.
“Jeg har det jo pissegodt her.”
 
IMG 3768
 
Hos Mix Lounge afholdes der Mortensaften den 10. november, hvor man også kan bestille mad med hjem. Startskuddet til de kommende julefrokoster lyder omkring den 20. november. Både juleaften og nytårsaften er dørene åbne, og gæsterne kan forvente traditionelle danske retter samt en speciel nytårsmenu. Og til sikkert stor glæde for mange holder Mix Lounge også åbent nytårsdag, hvor tømmermændene kan bekæmpes med en stor brunchbuffet.
For mere info se: https://www.facebook.com/themixlounge eller restaurantens hjemmeside: http://www.mixlounge.es/
Af Christine Petersen, christine@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.