Det danske magasin i Spanien
Bravo La Peña de Dinamarca!

Bravo La Peña de Dinamarca!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
 
web73
 
Festlig ceremoni, hvor Chile-spilleren Morales for sidste gang stillede op for Málaga CF
 
La Peña de Dinamarcas officielle optagelse i Federación de Peñas Malaguistas blev en stilfuld og festlig aften i restaurant Casa Danesa.
Over 100 mødte frem – heraf mange autografhungrende børn for hvem de to Málaga-spillere Pedro Morales og José Manuel Casado velvilligt stillede sig til rådighed.
En begivenhed der samtidig markerede La Peña de Dinamarcas indvielse af den flotte lounge i restauranten.
Fra Mijas kommune mødte viceborgmester Mario Bravo op sammen med Anette Skou fra udlændingekontoret, og fra Málaga CF de ledelsesvalgte rådgivere Abdallah Ben Barek og Antonio Benitez – begge tidligere spillere og trænere i klubben – og formanden for Federación de Peñas Malaguistas, Miguel Molina, samt de to La Liga-spillere, som formanden for La Peña de Dinamarca, Morten Møller, overrakte fornemme Georg Jensen salt- og pebersæt. Endvidere udveksledes gaver mellem de to fan-organisationer.
Viceborgmester Bravo roste La Peña de Dinamarca for med sin klub at bidrage til den vigtige integration af udlændinge i Andalusien.
For Morales blev det den sidste optræden for Málaga CF. To dage senere skrev han kontrakt med Vancouver Whitecaps i den nordamerikanske Major League Soccer. Den 28-årige midtbanespiller opnåede 24 kampe med fire scoringer for Málaga CF, som fik 350.000 euro for ham.
Morales er født i Chile og har bl.a. tidligere spillet for Dinamo Zagreb i Kroatien.
Han tog et uforglemmeligt minde fra Casa Danesa med sig til Canada.
La Peña de Dinamarca har deltaget i sin første generalforsamling i Federación de Peñas Malaguistas. Efterfølgende inviterede Málaga CF til reception i VIP-loungen på Estadio La Rosaleda, hvor næstformanden i La Peña de Dinamarca, Herdis Nysted, kom i snak med Ben Barek, Vicente Casado (generaldirektør), Antonio Benitez og Francisco Martín Aquilar (chefrådgiver).
 
web81
 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa