Det danske magasin i Spanien
Siesta Real Estate servicerer sine kunder med nærhed og fantastisk service

Siesta Real Estate servicerer sine kunder med nærhed og fantastisk service

Siesta1
 
Nærhed, afslappethed og hele servicepakken. Det er nøgleordene, der beskriver, hvad Siesta Real Estate tilbyder de kunder, der overvejer at købe bolig på Costa del Sol.
 
Det skal være en behagelig oplevelse at købe bolig på Costa del Sol. Der skal være en afslappet atmosfære, en personlig og nærværende service, og køberne skal føle sig velkomme, når de besøger Siesta Real Estates’ kontor på i Centro Plaza i Marbella. Det er en helt anderledes tilgang til boligmarkedet, end hvad man før har set, fortæller ejeren af firmaet, Morten Remo.
“Jeg håber, at jeg kan forandre den kultur, hvor det for en ejendomsmægler blot handler om at sælge en bolig og så komme videre til næste kunde,” siger han.
Nogle af de ting, som Siesta Real Estate gør for at yde den ekstra gode service, er blandt andet, at man på det ene af kontorerne i Marbella har indrettet en såkaldt ‘Property Lounge’. Her kan man komme ind i loungen, få en kop kaffe eller et glas vin og se på boliger på enten iPad eller storskærm i en afslappet og behagelig atmosfære.
“Når man er på udkig efter bolig, oplever kunderne en helt anden kultur hos Siesta Real Estate. Vi bestræber os på at yde en service, som man ikke ser ret mange andre steder,” siger Morten Remo og giver et eksempel.
“Har man købt en bolig, og der er noget i den, som ikke fungerer, kan man måske have svært ved at finde en elektriker eller en anden håndværker, og derfor har vi egne folk, der rykker ud så hurtigt som overhovedet muligt. Det indgår i den service, vi tilbyder, når man køber bolig hos os.” siger Morten Remo.
 
Interiørdesign
Hos Siesta Real Estate har de også deres eget designstudie med fokus på boligindretning. Når man har købt en bolig, får man automatisk adgang til afdelingen for interiørdesign, hvor man kan få inspiration til indretning, gode råd om renovering eller input til et nyt køkken.
“Hele servicepakken har været tænkt ind i Siesta Real Estate siden begyndelsen for tre år siden, og indenfor de seneste to år har det for alvor taget fart med de nye tiltag. Og vi vil gøre alt for at følge tiden og udvikle os,” siger Morten Remo og fortæller, at rigtig mange har taget godt imod de nye tiltag.
“Kunderne er rigtig glade for, at vi er lige i nærheden, og at de altid kan komme ned på kontoret, tage en uformel snak, drikke en sodavand, læse magasiner eller bruge vores internet. Og det gælder også, selvom det er længe siden, de har købt en bolig. Du kan bare komme forbi,” opfordrer Morten Remo, der håber på, at kunderne kan se, at man lige får lidt ekstra nærhed for sine penge, når man køber bolig.
“Jeg ønsker, man skal opleve Siesta Real Estate som langt mere end en ejendomsmægler. Nærmest som at blive del af en ‘familie’. At købe bolig/feriebolig er en stor økonomisk beslutning, og det handler om troværdighed og tillid. Det skal være professionelt og diskret krydret med en service udover det sædvanlige.”
 
Ring til Siesta Real Estate på 952 90 87 05 eller besøg www.siesta-realestate.com.
Af Kasper Ellesøe, kasper@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.