Det danske magasin i Spanien
Permanent makeup – mikropigmentation

Permanent makeup – mikropigmentation

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Er permanent makeup en ny, moderne trend inden for skønhed? Nej, faktisk har det eksisteret i over 20 år og er nu mere brugt og in end nogensinde.
Permanent makeup – også kaldet mikropigmentation – minder på mange måder om tatovering, men er dog kun semi-permanent og sidder altså ikke i huden for evigt. Permanent makeup forsvinder gradvist efter 2-3 år, men kan fornys igen og igen.
Mange, både kvinder og mænd, vælger denne løsning for at korrigere manglende hårvækst (bryn, vipper og skæg) eller som makeup (eyeliner, bryn og læbekant).
Systemet er bygget op på naturlige farver uden nikkel, metaller, parfume og andre allergifremkaldende stoffer – og det betyder, at alle kan tåle farverne.
Påføringen af farven minder en del om rigtig kropstatovering, dog går nålen knap så dybt i huden og det gør ikke nær så ondt. Farverne har samme ph-værdi som huden og kan derfor udskilles af kroppen igen. Mikropigmentation kan altså laves på næsten alle uanset alder og hudtype.
Ofte sker det, at vores naturlige pigmenter bliver lysere med alderen og hårvæksten på bryn og vipper bliver finere eller udebliver helt – og det problem kan løses med permanent makeup. Bryn kan tegnes op igen med hårtegnings- eller skyggeteknik. Øjne kan indrammes helt eller delvist og læberne kan få deres naturlige kontur tilbage. Resultaterne kan spænde bredt fra det lyse, naturlige look til det lidt mørkere.
Hygiejnen og resultaterne med Golden Eye, som er det system, Nana Norrbom arbejder med, er helt i top.
”Alt er engangspakket og forseglet, farverne er silkeagtige og af meget høj kvalitet – og vil derfor forblive naturlige i huden”, forklarer hun. ”Som forbruger skal man tage sig i agt for billige behandlinger med kopiprodukter og Taiwan-farver, da det kan ende i meget lidt kønne resultater og allergiudslæt. Det er ikke uden grund, at Golden Eye er det eneste godkendte permanent makeup system i Spanien og i EU!”

FAQ
Er permanent makeup ødelæggende for huden? Nej.
Kan man få en allergisk reaktion? Nej.
Må man solbade fremover? Ja.
Bliver huden bedøvet før behandlingen? Ja.
Hjælper lip liner på at læbestiften ikke løber ud? Ja
Ødelægges hårsækkene omkring øjnene, når nålen trænger ind? Nej.
Får man arvæv bagefter? Nej.
Må man bruge makeup lige efter behandling? Nej. / Dagen efter er okay.
Skal området behandles specielt i dagene efter? / Ja, med en creme.
Bløder det meget under behandlingen? Nej.

For mere information om permanent makeup/mikropigmentation kan Nana Norrbom, der er Golden Eye pigmentist, kontaktes på 610 71 60 48.

 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa