Det danske magasin i Spanien
Danmark sikrer sig førsteplads i VM-gruppe

Danmark sikrer sig førsteplads i VM-gruppe

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Danmark har netop været igennem to dage i træk med håndbold, og det har forløbet sig lige efter danskernes hoved. Således besejrede Ulrik Wilbeks tropper i tirsdags Chile med hele 43–24 i en kamp, hvor reserverne kom i spil. I går var der dog lagt i kakkelovnen til en svær kamp mod Island, så derfor stillede landsholdet i stærkeste opstilling i det traditionsrige arvefjendeopgør. Det gav pote. Mikkel Hansen som er blevet sparet hidtil i turneringen, fik bombet sig tilbage som holdets absolutte storskytte med syv mål. Samme cifre som de to fløjspillere Anders Eggert og Hans Lindberg noterede sig for. Således var der hele tre danske topscorer i kampen.

På papiret skulle Island være en hårdere modstander end Chile, og det viste det sig da også at være, men Danmark havde alligevel ikke besvær med at hive sejren i land.

– Det var, som om vi havde løsningerne på det hele, og specielt vores kontrafase sidder jo lige i skabet, sagde landsholdets 21-årige Rasmus Lauge efter kampen.

Med sejren har Danmark nu sikret sig førstepladsen i VM’s gruppe B. De spiller en sidste og betydningsløs kamp i Sevilla på fredag mod Makedonien, inden turen går til Zaragoza, hvor der er ottendedelsfinale søndag.

Af Nanna Lunnemann, nanna@norrbom.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa