Det danske magasin i Spanien
Bio-Strath styrker modstandskraften hos både børn og voksne

Bio-Strath styrker modstandskraften hos både børn og voksne

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Bio-Strath er et 40 år gammelt schweizisk kosttilskud. Bio-Strath fremstilles af gær (saccharomyces cerevisiae) og en lang række lægeurter, som gennemgår en speciel proces, hvor cellevæggen i gærcellerne til sidst nedbrydes (plasmolysering). Bio-Strath har et meget bredt indhold af naturlige vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, nukleinsyrer, enzymer m.v. Bio-Strath er uden kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og aromastoffer, og optages nemt af kroppen.

Friske børn hver dag
Børn i vuggestue og børnehave, der er sammen med mange andre hver dag, har behov for ekstra kræfter gennem en optimal ernæring. Bio-Strath er et naturligt tilskud af ekstra vitalitet, der sammen med en sund og god kost ruster børnene til at møde alle dagligdagens påvirkninger, og er der tendens til mellemørebetændelse, kan Bio-Strath bruges forebyggende.

Skolebørn – friske og kvikke
Der er rigeligt med fastfood, slik og cola’er i mange skolebørns tilværelse, og her kompenserer Bio-Strath for eventuelle mangler, og modvirker træthed. En undersøgelse af skolebørn i Schweiz har oven i købet vist, at indlæringsevnen bliver bedre ved brug af Bio-Strath.

Når jobbet kræver ekstra
I en krævende og stresset hverdag behøver kroppen noget ekstra at stå imod med. Bio-Strath er med sit brede spekter af naturlige vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, nukleinsyrer, enzymer m.v. i let optagelig form, et velegnet kosttilskud. Desuden anbefales Bio-Strath som tilskud under bl.a. slankekure, graviditet m.m.

Den tredje alder i fin form
Mange ældre har ikke så stor appetit og risikerer derfor at få utilstrækkelige mængder af næringsstoffer gennem kosten. En daglig dosis Bio-Strath gavner appetitten og giver ekstra kræfter. Desuden giver Bio-Strath øget energi og styrker tillige hår og negle.

Sportsfolk – amatører eller professionelle
Mange sportsfolk har konstateret, at Bio-Strath har forhøjet deres ydeevne og forbedret deres udholdenhed. Hård fysisk belastning svækker organismen. Bio-Strath går ind og styrker kroppen og giver en kortere rekreationstid efter belastning. Bio-Strath anvendes af flere elite-sportsfolk indenfor bl.a. cykling, fodbold og skisport. Bio-Strath er godkendt af den Olympiske komités Dopingkontrol.
Bio-Strath, der findes som eliksir, som dråber (sukkerfri) og som tabletter (sukkerfri), kan købes hos Vitamina i Centro Idea.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa