Det danske magasin i Spanien
Køkkener med et skræddersyet strejf

Køkkener med et skræddersyet strejf

Det danskejede firma Nordic Muebles står stabilt på det internationale køkkenmarked. I ledtog med den tætte dialog til kunderne og sund pris- og kvalitetsbevidsthed langer de ud efter det store marked med snedkerværksted som ét af firmaets mange trumfkort.

Hvor mange har ikke oplevet følelsen af at have haft indflydelse på et produkt? Et produkt som har været undervejs i takt med netop dine overvejelser og til sidst havner det i din favn. Det kan være en skræddersyet habit med for af den fineste silke fra Østen. Når du tager habitten på, får du med det samme et boost af ego. Forestil dig et helt rum, hvor følelsen af tilfredshed omringer dig, mens du kan dufte de forskellige træsorter, den nye maling, dit nye værested. Du har fået dig et flunkende nyt køkken, som du selv har været med til at skabe, skræddersyet kun til dig af Nordic Muebles.

De fascinerende køkkener i forskellige stilarter er alle lavet på Nordic Muebles eget snedkerværksted. Her er de bedste materialer udvalgt fra de mest anerkendte leverandører. Det gælder inden for alt lige fra skuffer og hængsler til maling og finér. ”Folk er både prisbevidste og kvalitetsbevidste. Kunderne vil gerne have noget specielt, og da vi selv laver køkkener fra bunden, så er alt muligt,” lyder det fra direktør Tonny Marchmann. Virksomheden har ingen standardmål, så hvis man ønsker sig et skab på 46,3 cm i bredden, er prisen det samme som et på 50 cm.

Det helt nye er 80 cm høje underskabe, der giver mere plads, har en mindre sokkel og som efterlader køkkenet et moderne udtryk. Generelt producerer Nordic Muebles, hvad kunden ønsker. De ikke eksisterende regler omkring mål gør, at der kan laves bedre, smartere og mere eksklusive løsninger for samme pris som standardkøkkener. Det er en fordel for kunden og altså gode grunde til, at folk prioriterer at få tingene håndlavet.

Med krisen i øjenkrogen
Krisen har sat sine spor på de fleste virksomheder. I Nordic Muebles kan man konstatere, at folk er blevet mere prisbevidste efter krisens start. ”De er blevet mere opmærksomme på, hvad de vil have for pengene,” fortæller Tonny Marchmann. Samtidig med folks bevidsthed er der også stadigvæk masser af mennesker med god økonomi. Uanset budgettets størrelse producerer Nordic Muebles nok til, at de kan købe ind direkte hos de store europæiske producenter. Det er med til, at de kan levere høj kvalitet til fornuftige priser. ”Derfor skal vi heller ikke betale en køkkenproducent, som også skal tjene penge. Denne besparelse kommer kunden til gode,” forklarer Tonny Marchmann. Og det er ikke kun en pengebesparelse, kunden får. Nordic Muebles har deres helt eget montørteam i både Spanien og Norge, som kender produktet til bunds, og står til rådighed for firmaet. Det mindsker chancen for eventuelle misforståelser, der kunne opstå. Og gør i det hele taget processen nemmere og langt mere tryg for kunden. En cadeau for begge parter.

Projekter med prestige
Nordic Muebles har gang i to større projekter i Norge – til henholdsvis otte luksuslejligheder i hjertet af Oslo og et luksushus i det mest eksklusive område af Norge – hvor de leverer køkken, badeværelser og garderober til.
Nordic Muebles tænker hele tiden ud af boksen. ”Det er en del af den innovative proces, når man prøver at være et skridt foran hele tiden,” siger Tonny Marchmann, der tilføjer, at man altid kan blive bedre, og at de i firmaet husker på, at man ikke må ligge på den lade side, men hele tiden prøver at forny sig. Nordic Muebles leverer også køkkener til Danmark, og har gjort det regelmæssigt i de sidste to år.

Nordic Muebles holder åbent hus den 26. oktober kl. 14.00-19.00. Til arrangementet vil det være muligt at se deres seneste udstillingskøkkener. Der vil være lækre tapas samt noget godt at drikke, og der vil tilmed blive afholdt en konkurrence i løbet af dagen med skønne præmier.

Af Nanna Lunnemann

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.