Det danske magasin i Spanien
Dansk supermotorcykelproducent kommer til Kysten

Dansk supermotorcykelproducent kommer til Kysten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Har du altid drømt om at forkæle den indre drengerøv med din helt egen unikke, selvdesignede motorcykel? Ja, så har du haft lange udsigter til at få den opfyldt. Men sådan er det ikke mere. Den danske producent Lauge Jensen har nemlig efter hårdt arbejde fået indhentet de nødvendige tilladelser og kan i dag tilbyde fuldt lovlige, specialbyggede motorcykler. Nu åbner en butik på Costa del Sol.

Andalusiens motorcykelentusiaster kan godt begynde at glæde sig, for inden længe åbnes døren til en unik måde at køre motorcykel på. Lauge Jensen lancerer nemlig inden længe en butik i Arroyo de la Miel med specialbyggede motorcykler, og dermed bliver det nu muligt at få fingrene i en maskine, som er fuldstændig skræddersyet til lige netop dig.

Lauge Jensen A/S er, som navnet antyder, en dansk registreret virksomhed, der bygger unikke motorcykler i tæt samarbejde med kunden. Mulighederne er nærmest ubegrænsede, og derfor er slutprodukterne ligeså forskellige som kundernes fantasi. Fælles for dem alle er dog, at de er bygget af kvalitetsprodukter, oftest designet ejer Uffe Lauge Jensen selv, og overholder de skrappe internationale kriterier. Kravene til trafiksikkerhed og miljø er efterhånden enorme, så det er bestemt ikke, fordi det vrimler med producenter, der har kompetencer og rettigheder til at bygge motorcykler. Faktisk er Lauge Jensen den første europæer i mange år, der har fået godkendt en helt ny motorcykel, og ikke siden legendariske Nimbus har Danmark kunnet prale af at huse sit eget mærke. Men det kan man altså nu igen, og takket være Ernst Bülow kan vi her i Spanien nu også få glæde af Lauge Jensens velsmurte maskiner.

Leje for alle
Den 11. oktober åbner Ernst Bülow Lauge Jensen España SL i Arroyo de la Miel på Calle de la Amistad. Her vil det fremover være muligt at købe en specialdesignet motorcykel, men man kan også prøve kræfter med de store maskiner for en betydeligt mindre sum, da Bülow og co. også tilbyder motorcykeludlejning og salg af Lauge Jensens eget udstyr.

”Jeg har selv kørt hernede (i Andalusien, red.) og synes, det var en helt fantastisk oplevelse, så det skal turister og fastboende selvfølgelig også have mulighed for,” mener Ernst Bülow, der vil sende dig på motorcykelsightseeing for helt ned til 50 euro per dag. Den pris inkluderer endda leje af udstyr og forsikring. Butikken har i første omgang fire cykler til udlejning, men skulle interessen vise sig større end udbuddet, står Lauge Jensen i Danmark klar til at sende forstærkninger til Spanien.

”Vi forventer helt klart, at muligheden for at leje er noget, turister og fastboende fra især Skandinavien vil tage til sig. Du kan få en motorcykelferie på en suveræn maskine for under 10.000 kroner, og det, tror jeg, er noget, rigtig mange vil finde interessant,” siger Lauge Jensens spanske repræsentant. Han understreger, at Costa del Sols favorable vejr og det alsidige udlejningsudstyr gør, at man uden problemer kan tage på motorcykel-road trip hele året rundt.

Fuldstændig kundetilpasset
Er det ikke nok at leje, kan du også komme til at eje, for i samarbejde med dig og producenterne i Danmark kan Lauge Jensen España SL udruste dig med en motorcykel lige efter dit hoved. Alt, du skal gøre, er at besøge Ernst Bülow i Arroyo de la Miel. Her sætter I jer sammen og designer cyklens udseende og komfort. Eksempelvis ligger sædet kun 40 centimeter over jorden, og derfor er det afgørende, at stellet tilpasses den enkelte kundes mål, så den tilbagelænede cruisestil, som hele cyklen er skabt til, kan bevares.

”Vi har stort fokus på komfort og på den afslappede kørestil, men vi leverer stadig en maskine, der sparker røv og giver en fantastisk køreglæde,” lover Ernst Bülow.

En komplet, specialdesignet Lauge Jensen-motorcykel leveret på adressen koster fra 39.800 euro plus moms med et års fuld garanti. Interesserede i køb eller leje er velkomne til at kontakte Ernst Bülow på eb@laugejensen.dk eller besøge butikken til åbningsreceptionen den 11. oktober mellem 17 og 20. I forbindelse med butikkens åbning vil der senere blive afholdt en præsentation af Lauge Jensens motorcykler, hvor en repræsentant fra byrådet i Benalmádena blandt andre vil være til stede. Det kan du læse mere om i et kommende nummer af La Danesa.

Fakta om Lauge Jensens specialdesignede motorcykler:
– Topfart: 230 km/timen

– 0-100 km/timen på mindre end fire sekunder

– Vægt: 300 kg

– Cylinderkapacitet: 1792 cm3

– Tankkapacitet: 19,5 liter

Det og meget mere får du, når du køber motorcykel hos Lauge Jensen:
– Vælg mellem mere end 20 forskellige hjul – blandt andet specialdesignede aluminiumshjul.

– Håndbyggede skærme udformet helt efter eget ønske.

– Unik forgaffel, der fås i flere varianter.

– Motoren kan leveres i seks forskellige modeller og fås i et væld af farver.

– Tank, der er speciallavet til hver enkelt motorcykel.

– Fuldstændig frit farvedesign med mulighed for stafferinger og air brusch.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa