Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Styrker sarte og ømfindtlige slimhinder
Ekstrakt af havtornbær har en meget lang medicinsk historie fra Kina og Rusland – for 800 år siden, opdagede man havtornbærets gode effekter ved hudproblemer, sårheling samt mave- og underlivsproblemer af forskellige slags.

Friske slimhinder er grunden for vores velvære. Når slimhinderne er i form, opstår der ikke problemer som tørhed, smerter og overfølsomhed ved berøring. For at holde sig sunde, har slimhinderne brug for korrekt næring i form af fedtsyrer, antioxidanter, vitaminer, proteiner og kulhydrater.

Hvad er Membrasin?
Et kosttilskud til tørre og sarte slimhinder, som indeholder den unikke omega7-fedtsyre fra havtornbær. Omega-7 er en endogen fedtsyre, som hovedsagligt findes i hudens og slimhindernes cellemembraner. Kroppen kan altså selv producere omega-7. Problemet er, at mængden mindskes på grund af stigende alder, og også pga. ydre faktorer som f.eks. stress eller dårlig kost.

Slimhinder består af specielle celler, som dækker kroppens luftveje, mave-/tarmkanal, urinvej samt underliv. Slimhindernes funktion er at beskytte disse følsomme organer fra direkte kontakt med det ydre miljø. De fungerer som en barriere på samme måde, som huden giver beskyttelse til kroppens overflade.

Vores slimhinder fungerer som et filter, eftersom alle stoffer, der indtages af eller forlader kroppen, er tvunget til at passere disse. Næring og ilt slippes igennem, mens bakterier og forureninger holdes ude. Kroppens slimhinder spiller altså en meget vigtig rolle for vores immunforsvar og velvære. Problemer med sarte slimhinder kan forsage mavesår, svampeinfektioner, urinvejssygdomme og andre problemer med underlivet. En svækket næseslimhinde gør os mere modtagelige overfor influenza og forkølelse. Sunde slimhinder får os til at føle os godt tilpas!

Hvem kan have gavn af Membrasin?
Det kan personer, som har problemer med tørre slimhinder i f.eks. øjne, luftveje eller underliv. Ikke mindst de som har Sjögrens syndrom, hvor tørre slimhinder udgør et stort problem. Andre som kan have gavn af Membrasin, er personer, der har problemer med mundtørhed f.eks. i forbindelse ved brug af medicin.

Hvor længe kan man bruge Membrasin?
Membrasin kan fint indtages som et dagligt kosttilskud, uden nogen tidsbegrænsning, eftersom produktet tilfører kroppen fedtsyrer som der konstant er behov for.

Membrasin forhandles af Vitamina i Centro Idea.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa