Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

… er den foreløbige kulmination på Elsebeth Nybroe-Nielsens søgen efter sin helt store passion efter en flot karriere inden for finans og virksomhedsledelse i Danmark. Vejen hertil er gået via London, hvor hun uddannede sig til ernæringsekspert og fra eget firma rådgav englændere om kost og livsstil. Elsebeths firma i Marbella, ENN Care, fylder nu et år.

“Da jeg i sin tid sagde farvel til mit job i erhvervslivet, følte jeg, at mit helbred og udseende havde lidt under arbejdspresset og den dertil hørende livsstil. Efterhånden som jeg omsatte min nye viden indenfor ernæring til praksis, var resultaterne åbenbare – og i forbindelse med flytningen her til Costa del Sol, udvidede jeg min uddannelse med Stanley Rosenbergs fantastiske ansigtsløftningsteknik, som består af lette tryk, der stimulerer hudens bindevæv og muskler. Massagen virker ikke kun fysisk på rynker og ar, men også psykisk i form af øget velvære og kontakt med følelserne. Så ja, Feel good – look good er en ret præcis betegnelse for det, jeg tilbyder mine kunder”, siger Elsebeth, hvis klinik ligger i klubhuset på Marbella Golf & Country Club lige ved Hospital Costa del Sol.

I løbet af sit første år i Marbella har ENN Care vundet stor popularitet hos en meget bred kundegruppe – hvad nationaliteter angår, men også fordelt på aldersgrupper (17-80 år – både mænd og kvinder).

“Jeg har opnået meget signifikante resultater på bl.a. acnehud hos både teenagere og voksne, samt reducering af rynker. Kombinationen af massageteknikken og Ringana’s 100% naturlige og økologiske hudplejeprodukter har vist sig at være fantastisk. Ligeledes har folk med poser eller sorte rande under øjnene eller ‘anderumpe-mund’ oplevet store forbedringer.

En af Elsebeths kunder er 74-årige Sylvia Ormerod. Vi lader hende selv fortælle om sin oplevelse hos ENN Care:
“Hele livet har jeg været velsignet med et udseende, der gjorde mig mindst 10 år yngre end min biologiske alder. Men efter en meget stressfyldt periode, bl.a. med alvorlig sygdom i min nærmeste familie, begyndte alderen at indhente mig. Hver gang jeg kiggede i spejlet, brød jeg mig mindre og mindre om den person, jeg så. Især rundt om munden var rynkerne blevet dybe – hvilket selvfølgelig også skal tilskrives det faktum, at jeg ryger. Som 74-årig var det måske, hvad jeg burde forvente, men det betød jo ikke, at jeg ville finde mig i det. Jeg havde faktisk lovet mig selv en ansigtsløftning som 40-årig, men jeg har aldrig haft råd til det, så da jeg hørte om ENN Care’s naturlige ansigtsløftningsteknik, havde jeg fundet det, jeg søgte.

Alene køreturen op til ENN Care på Marbella Golf & Country Club sætter standarden for hele oplevelsen; smuk og fredfyldt. Og så er der Elsebeth Nybroe-Nielsen – et energibundt, som jeg straks faldt for.

Hun begyndte sessionen med en forklaring om dette unikke koncept, hvor der arbejdes uden kirurgi, kemikalier og maskiner. Programmet består af seks behandlinger af en times varighed i løbet af en til seks uger. Selve behandlingen begynder med en analyse af huden og det underliggende væv. Derefter arbejdes der med ansigtets muskler, halsen, skuldrene og hovedbunden. Den naturlige ansigtsløftningsteknik mindsker aldringstegn, men kan også opbløde et hårdt eller træt ansigtsudtryk hos yngre mennesker. Yderligere virker teknikken på hudens glød, mindsker ar og reducerer spændingshovedpine samt problemer med bihulerne.

Elsebeth spurgte mig, hvad jeg især ikke brød mig om ved mig selv, da det ville hjælpe hende med at placere fokus de rette steder. Så vurderede hun min kropsholdning og begyndte at arbejde med mine skuldre og dekolleté. Elsebeth arbejder i tavshed, og en dejlig musik fylder rummet. Det hjælper kunden til at slappe af og Elsebeth får den fornødne ro til at finde de spændinger, som skal løsnes. Ren lyksalighed!

Bagefter lagde jeg mig op på massagebriksen, hvor fokus nu blev rettet mod mit ansigt, mine ører og endda inde i min mund – for at fjerne kæbespændinger. Det var en helt unik oplevelse.

Efter min første behandling anbefalede Elsebeth mig at udskifte de raffinerede fødevarer med økologisk råkost for at øge indtaget af naturlige antioxidanter som kompensation for rygningens negative effekt på mit helbred og udseende. Jeg fik også det råd at bruge Ringana’s naturlige hudplejeserie, hvis produkter Elsebeth valgte, så de passede til min hud og livsstil. Og så skulle jeg drikke masser af vand. Grrrr…. jeg hader vand.

Hvordan var resultatet så? Se billederne og døm selv! Jeg fik seks behandlinger i løbet af to uger, og allerede efter den første session var min hud meget mere klar, efter den tredje begyndte rynkerne omkring min mund at mindskes og efter den sjette… Waow, hvilken forandring. Mine rynker er reduceret i hele ansigtet, og de hævede poser under øjnene er blevet væsentlig mindre. Faktisk ser det ud til, at hele mit ansigt er blevet løftet. Hvis dette er resultatet efter blot to uger, hvordan er det så ikke, når der er gået fire uger, som er den tid, det tager for huden at regenerere? Oveni det hele har jeg fået en masse ny energi.

Når jeg kigger mig i spejlet nu, er jeg rigtig glad for at se den kvinde, der smiler tilbage til mig”, fortæller Sylvia Ormerod.

Tilbud: seks behandlinger betalt forud – EUR 375 (normalpris EUR 80 pr. behandling).

Kom og prøv produkterne – ring og aftale en tid!

ENN Care tel. 663 048 477 – enncare.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa