Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder – Maj 2012

Luksus-golfrejse
Efter en luksuriøs golfrejse til Dubai og Abu Dhabi i januar arrangerer vi nu en eksklusiv golf- og kulturrejse til Marokko i november.

Vi vil hvert år arrangere en golfrejse til et spændende golfrejsemål. Skynd jer, der bliver rift om pladserne. Der er kun plads til 36 personer – heraf 24 golfspillere.

 


Volvo World Match Play – på Finca Cortesín

Der er mulighed for at følge 24 af verdens bedste golfspillere på superbanen Finca Cortesín fra d. 17. – 20. maj. Sidste års vinder Ian Poulter vil forsvare sin titel samt forsøge at hjembringe 1. pladsens dejlige 750.000 euro. Der er mulighed for almindelige golfspillere at spille banen allerede nu og den er i top stand.

Synes du, at dit budget kan holde til en golfrunde til 135 euros, så er Cortesín en bane, der bare skal prøves. Det er en mega oplevelse. Finca Cortesín Golf Club’s 18 huller er designet af Cabell Robinson, som har været fantastisk kreativ. Mere end 100 bunkers, mange kløfter – og tee-stederne er lavet i tre forskellige niveauer for henholdsvis hvide, gule og røde tee-steder. El Cortesín er for pro’er og gode, stabile amatører. Banen er 6.351 meter fra hvid, 5884 meter fra gul og 4852 meter fra rød. Det er ejernes håb, at banen vil blive benyttet af Europatouren, derfor er der lavet specielle tee-steder med sorte markeringer. Længden på banen er herfra hele 6802 meter. Hvis du som amatør ønsker at prøve at spille fra de sorte tee-steder, kan det lade sig gøre.

Banen ligger halvanden km fra betalingsmotorvejen i Casares mellem Marbella og Sotogrande. Der er 100 km fra Málagas lufthavn og 50 km til Gibraltar. Banen ligger få hundrede meter fra Middelhavet og har nogle fantastiske udsigter over Afrika og Gibraltar. Den ligger samtidig i et meget kuperet område, hvor der tit er megen vind. Denne bane burde få topkarakter, men det får den ikke. Der er nemlig to minusser ved den; du er tvunget til at køre buggy, da den er umulig at gå og til sidst: 135 euros for en runde golf synes jeg er for meget, selvom man får en fantastisk oplevelse.


Servicen

En af grundene til at prisen på en golfrunde er 135 euros, kan være en fantastisk service. På Cortesín kan det ikke gøres bedre. Når du ankommer, bliver du modtaget af personale, som viser dig parkeringsplads og vej til indskrivning. Der er masser af personale om dig hele tiden. Du bliver henvist til driving range, som er af Valderrama-standard. En lille ting, som virkelig imponerer mig, er, at træningsboldene er placeret som en pyramide. Jeg ved godt, at det måske er billige point, men da vi var færdige med træningen, var personalet lynhurtige til at danne en ny pyramide til næste spiller. En anden servicemedarbejder havde kørt vores buggy frem, og den indeholdt selvfølgelig drikkevarer. Alt var perfekt.


Restaurant
Klubhuset med restaurant er på 1200 kvm. indeholder member’s room, restaurant og proshop. Klubhuset er møbleret i high tech-stil og member’s room byder på lækre, store sofaer. Da alt er helt nyt, var det et meget begrænset udvalg, man havde i restauranten. Der vil i løbet af kort tid foreligge et eksklusivt spisekort, hvor standarden vil blive den samme som på et 5-stjernet hotel. Vi fik en lille forsmag på det høje niveau, da restauratøren lavede Pitufos Catalán. Det er sandwich med skinke, ost og tomat – virkelig god.


Medlemmer og priser
Det er muligt at blive medlem af Finca Cortesín Golf Club. Man vil maximalt have 750 medlemmer. Du har spilleret i 50 år og kan frit sælge dit medlemskab. Du kan spille fri golf hele året, alle faciliteter som putting green, chipping green og driving range står til rådighed. Du får specielle rabatter til dine gæster samt rabatter i proshoppen. Dertil kommer fri parkeringsplads samt locker room. Du kan også benytte hotellets spa og gym. Navnet på ovennævnte medlemskab hedder ”Right of Play”.

Miljø
Cortesíns designer Cabell Robinson har haft optimale forhold, da han skulle designe banen. Der var intet byggeri og banen skulle laves med størst mulig hensyn til miljøet. Derfor er man naturligvis meget stolte over, at man har fået den største anerkendelse indenfor miljøområdet. Certifikatet ISO 14001 gives kun til golfbaner, der overholder meget strenge bestemmelser. Man føler da også, at man spiller i den rene natur.

 

 

Luksuriøs golf- og kulturrejse til Marokko
Hvis du ønsker at spille fem af Marokkos allerbedste golfbaner kombineret med en enestående kulturrejse, så er muligheden nu til stede.
Lennart Fjord Isaksen og Siv Birgitta Ling står for de kulturelle arrangementer og Stig Wiberg vil være matchleder på de fem golfbaner.

Med fly tur retur fra Málaga
Tilslutning også fra København direkte til Marrakech

Denne tur til ”Den nedgående sols land” er såvel en kulturrejse som en golfrejse. Der spilles golf på fem af Marokkos bedste golfbaner. Dertil mange kulturelle indslag under turen. For ikke golfspillere er der yderligere kulturelle udflugter på golfdagene.

Der er mulighed for otte nætter på yderst fine 5-stjernede hoteller, en oplevelse i sig selv. Man kan også vælge nøje udvalgte 4-stjernede hoteller.


Dag 1 – 10/11 Málaga/København – Marrakech:

Vi flyver fra Málaga til Casablanca. Derfra videre med fly/bus afhængig af flytider (som først kommer omkring juli/august),videre til Marrakech, eller med fly direkte fra København til Marrakech. Hotellerne ligger i nærheden af hinanden i den fashionable bydel Hivernage, hvorfra man let kan gå til både det berømte torv Djemaa el Fna og den franske bydel Guélis. Middag på vort valgte hotel. Vi bor tre nætter på samme hotel.

SOFITEL MARRAKECH PALAIS IMPERIAL eller GOLDEN TULIP FARAH


Dag 2 – 11/11 Marrakech:

Hele dagen bruger vi på at stifte bekendtskab med denne eventyrlige og spændende by. Byen har en konsekvent gennemført farveskala, hvor alle bygninger inklusive ringmurene og byporte, har en ”beige brun rosa” farvetone, stammende fra jorden og lerets naturfarve. Vi kører rundt om bymuren, som indrammer den oprindelige by, Medinaen. I dagens løb gør vi ophold ved Koutoubia moskeen. Denne er ”søster minaret” til La Giralda tårnet på domkirken i Sevilla, og er et dominerende monument i bybilledet. Udenfor Marrakech findes vilde palmeskove, som forstærker byens afrikanske præg. I baggrunden ser vi de snedækkede toppe på høje Atlas bjergkæden med toppe der når op over 4000 m. Med bussen kører vi til Menara’s have med det store bassin bygget tilbage ved byens grundlæggelse, og hvorfra vand tilføres endnu den dag i dag fra de gamle akvædukter helt ude fra Atlas bjergene. Vi skal besøge Saadi dynastiets grave og på rundvisning i Bahia Paladset. Tiden for lunch nærmer sig. Derfor kører vi tilbage til vort hotel til lunch (inkluderet). En lille times hvil kan det blive til, inden vi fortsætter byrundturen. Vi kører vi til Les Tanners og begynder her en spændende vandring gennem Medinaen’s labyrint af smalle gader. Her besøger vi også Medersan Ben Youssef. Vi går igennem håndværker kvartererne og ser hvordan man arbejder med jern, kobber, læder, træ snedkerier, farvning af garn samt skrædderier. I dette myldrende gadeliv finder vi shopping muligheder uden grænser. Vi oplever det fantastiske folkeliv som knapt kan beskrives med ord, det skal ses. Vandringen afsluttes på det sydlige Marokkos mest berømte torv, Djemaa El Fna, der er berømt verden rundt. Torvet var i sin tid omladningsplads for kamel karavanerne. Dengang som nu samles saga fortællere, læger, tandlæger, skrivere, dansere, spåkvinder m.m., ja alle som ønsker at tjene penge på berberne, som kommer her til sin hovedstad fra byerne. Her bliver der tid til ophold på egne hånd, inden vi returnerer til vore hoteller. Middagen i aften bliver på en typisk restaurant i Medinaen indrettet i et gammelt palæ. Her kommer vi bl.a. til at opleve mavedans inden det går tilbage til overnatning på hotellet.


Dag 3 den 12/11:

Marrakech Efter morgenmaden kører vi på ½ dags udflugt til Ourika dalen (ca.65 km). Denne anses for at være den smukkeste dal i Atlasbjergene. Dalen er forfriskende grøn og frugtbar i kontrast til et panorama af udsigt mod de sneklædte bjergtoppe. Vi passerer de typiske berber byer med deres jordfarvede huse. Vi hører fuglenes kvidren og møder de farvestrålende klædte kvinder og stolte ældre mænd – alle leende og gæstfri. Vi får sikkert lejlighed til et stop ved et lokalt berber marked. Vi er tilbage ved hotellet omkring lunch tid. Lunch indgår ikke, men kan fås på hotellets restaurant eller snack baren ved swimmingpoolen – eller måske på en nærliggende meget populær cafe. Senere på eftermiddagen kører vi med Calêche til den berømte Jardin Majorelle sammen med golfspillerne. Her er også et lille men meget attraktivt museum med Berber klædedragter. Calêchen kører os tilbage til vort hotel. Middag på hotellet.


Dag 4 – 13/11:

MARRAKECH – AGADIR I dag besøger vi den franske bydel GUELIZ, hvor der findes mange moderne butikker for dem som gerne vil shoppe. Vi kan også besøge Cafe Renaissance’s tagterrasse og her beundre udsigten over Marrakech. Fri tid til lunch (ikke inkluderet, men kan arrangeres). Omkring kl. 16 med bus videre til Agadir på en ny motorvej. Ca. 273 km – 2½ time frem til valgte hotel. Middag på hotellet. 5***** ATLANTIC PALACE eller 4**** AGADIR BEACH CLUB. Middag på hotellet.


Dag 5 – 14/11 AGADIR

Efter morgenmaden heldags udflugt til Anti-Atlas bjergkæden som udgør en barriere mod ørkenområderne sydpå. Det er interessant at se på det frodige planteliv i dalene mellem de stærkt eroderede bjerge. Berber stammernes kollektivt befæstede små borge tjente som opbevarings depoter for deres afgrøder m.m. (de såkaldte ”Agadir”), er i sig selv seværdige. Vort mål er byen TAFRAOUTE, hvor vi gør ophold for lunch, en lille by beliggende midt i en dal omgivet af bizarre klippeformationer i rosa granit. På hjemvejen et ophold i sølv-byen TAZNIT, et vigtigt centrum for handlen mellem nord og syd. Middag på vort hotel.


Dag 6 – 15/11 AGADIR – ESSAOUIRA ca. 173 km

Efter morgenmaden kører vi nordpå til Essaouira, den gamle Mogador ved Atlanterhavskysten. Byen der helt tilbage til antikken har været vigtig for handel og kulturformidling. Fiskeri og håndværk har altid været byens hovedernæring. Byen blev grundlagt allerede af fønikerne. Senere byggede portugiserne en borg. Ved ankomst til Essaouira samlet rundvandring hvor vi besøger borgen og fiskehavnen og videre ind i Medinaen. Byen er kendt for sit kunsthåndværk bl.a. med specialister i indfatning af tuja og perlemor i træarbejder. Vi kommer til at se hvordan de arbejder. Samlet skaldyrs frokost (inkl.) inden vi fortsætter til vort hotel hvor vi har middag på hotellet. 5*****SOFITEL MOGADOR GOLF & SPA eller 4**** HOTEL DES ILES i Essaouira.


Dag 7 – 16/11 ESSAOUIRA – EL JADIDA ca. 252 km

Deltagere på 7 nætter 8 dage fra København kører efter lunch videre til Marrakech for overnatning på samme hotel som ved ankomsten. Middag på hotellet.

Dag 8 transfer til lufthavnen. Program for denne dag tilføjes når flytider kan fås. Efter morgenmaden fri tid til at udforske Essaouira eller nyde hotellets swimmingpool eller et dyp i Atlanterhavet. Frokost ikke inkluderet. Ud på eftermiddagen fortsætter vi med bus på motorvej til El Jadida. Middag på vort valgte hotel.


Dag 8 – 17/11 EL JADIDA – CASABLANCA ca. 99 km

Efter morgenmaden samlet byvandring i El Jadida. Her besøger vi bl.a. den portugisiske borg og de berømte cisterner, hvor en del af scenerne i Orson Welles film ”Othello” indspilledes. Lunch (inkl.) spiser vi på restaurant ALI BABA ved strandpromenaden nær hotel IBIZ.

Efter lunch kører vi videre til sidste nat på 4****+ HOTEL NOVOTEL hvor vi alle indkvarteres. Inden vi når frem til hotellet kører vi en panorama tur hvor vi bl.a. kan beundre Marokko’s største moskè, HASSAN II’s moskeen. Afslutnings middag er på den genopbyggede og eksklusive ”RICK’s CAFE”, kendt fra filmen CASABLANCA med Ingrid Bergman og Humphrey Bogart i hovedrollerne.


Dag 9 – 18/11 CASABLANCA – MALAGA

Formiddagstur med bus for at se nærmere på Marokkos største by med over 4 millioner indbyggere. Her gør vi ophold ved QUARTIER HABOUS, en moderne Medina som blev opført i 1920’erne. Tæt ved findes et af de kongelige slotte. Her er store muligheder for at gøre fordelagtige indkøb på egen hånd. Tilbage på hotellet til en hurtig lunch inden vi skal til lufthavnen for at flyve med Royal Air Maroc til Malaga, hvortil ankomst forventes ca. kl. 19.00.

(Forbehold for eventuelle mindre ændringer i programmet).

 

Dag 1 – 10/11 Se under kulturrejse

Dag 2 – 11/11 Se under kulturrejse

Dag 3 – 12/11 Marrakech

 

Efter morgenmad kører vi med vor bus til AMELKS GOLF CLUB, hvor vi har tee time kl. 10.00. Arkitekt M. Cabel B. ROBINSON. 18 huller, 6657 m, par 72. CADDY ER INCL. PÅ ALLE 5 GOLFBANER. LUNCH ER KUN INCLUDERET på den femte golfbane i EL JADIDA (dag 8), men der er mulighed for at købe lunch på banerne. Vores bus bringer os tilbage til hotellet. Senere på eftermiddagen, sammen med ikke golfspillere, har vi en udflugt med Calêche til Jardin Majorelle. Middag på hotellet.


Dag 4 – 13/11 MARRAKECH – AGADIR

Efter et godt morgenmåltid med bus til THE PALMERAIE GOLF CLUB. Tee time kl.10,00. Arkitekt M. Robert TRENT JONES. 18 huller, 6200 m, par 72. Caddy inkl. Lunch mulighed i golfklubben. Omkring kl. 16,00 med bussen til Agadir ca. 273 km. På en ny motorvej. Ca. 2½ time frem til valgte hotel 5***** ATLANTIC PALACE eller 4**** AGADIR BEACH CLUB. Middag på vort hotel.


Dag 5 – 14/11 AGADIR

Der spilles golf i dag på THE OCEAN GOLF CLUB som har 27 huller. Tee time kl.10,00. Arkitekt BELT COLLINS 18.huller, 6500 m, par 72. Caddy inkl. Lunch mulighed i golfklubben. Efter golfspillet kan eftermiddagen bruges til besøg i centrum af Agadir. Middag på hotellet. Der er kasino på Atlantic Palace. Middag på vort hotel.


Dag 6 – 15/11 AGADIR – ESSAOUIRA ca. 173 km

Se under kulturrejse


Dag 7 – 16/11 ESSAOUIRA – EL JADIDA ca. 252 km

Efter morgenmaden golfrunde på GOLF OF MOGADOR. Tee time kl.10,00 Arkitekt GARY PLAYER. 18 huller, 6557 m, par 72. Caddy inkl. Lunch mulighed i golfklubben. Efter lunch fortsætter vi med bus til El Jadida hvor vi har middag på vort hotel: 5***** PULLMAN MAZAGAN ROYAL GOLF & SPA eller 4**** HOTEL IBIS.

Deltagere på syv nætter 8 dage fra København kører efter lunch videre til Marrakech for overnatning på samme hotel som ved ankomsten. Middag på hotellet.

Dag 8 transfer til lufthavnen. Program for denne dag tilføjes når flytider kan fås. Efter morgenmaden fritid til at udforske Essaouira eller nyde hotellets swimmingpool eller et dyp i Atlanterhavet. Frokost er ikke inkluderet. Ud på eftermiddagen fortsætter vi med bus på motorvej til El Jadida. Middag på vort valgte hotel


Dag 8 – 17/11 EL JADIDA – CASABLANCA ca. 99 km

Efter morgenmaden er vores femte. og sidste golfbane MAZAGAN GOLF CLUB. Her er frokosten inkluderet for alle golfspillere som afslutning på golfspillet. Arkitekt GARY PLAYER, 18 huller 6885 m, par 72. Caddy inkl.

Efter lunch kører vi videre til sidste nat på 4****+ HOTEL NOVOTEL hvor vi alle indkvarteres. Inden vi når frem til hotellet kører vi en panorama tur hvor vi bl.a. kan beundre Marokko’s største moskè, HASSAN II’s moskeen. Afslutningsmiddagen er på den genopbyggede og eksklusive ”RICK’s CAFE”, kendt fra filmen CASABLANCA med Ingrid Bergman og Humphrey Bogart i hovedrollerne.


Dag 9 – CASABLANCA – MALAGA

Se under kulturrejse

Golfleder: Stig Wiberg, dansk, E-mail: wibergstig@gmail.com +34 605 290 130

Rejseledere/guider:

Lennart Fjord Isaksen, dansk, E-mail: japadana@hotmail.com +45 40308969 & +34 634 336 761

Siv Birgitta Ling, svensk, E-mail: siv.ling@telefonica.net +34 609 577 162

Max. 24 golfspillere. Minimum 25/max. 35 deltagere.

(Forbehold for ændringer især af flytider).

Tilmelding ved mail til Siv eller Lennart på E-mail eller telefon, hvorefter vi fremsender yderligere oplysninger. Tilmelding er bindende efter indbetaling af depositum.


Pris for rejsen:

Golfrejsen: 5***** hoteller Euro 2.206,- 4**** hoteller: Euro 1.717,-

Kulturrejsen: 5***** hoteller Euro 1.767,- 4**** hoteller: Euro 1.275,-

Eneværelse tillæg 5***** hoteller Euro 507,- 4**** hoteller: Euro 160,-

RABAT ved bestilling SENEST den 10. august Euro 50,-

 

I rejsens pris indgår for alle deltagere fra Málaga i 8 nætter og 9 dage.

Flyrejse med Royal Air Maroc: Málaga – Casablanca – Málaga.

4**** eller 5***** hotel efter Deres valg med 1Ž2 pension på hotel eller restaurant i flg. dagsprogrammet. Golfrejsen inkluderer desuden 3 x lunch. Kulturrejsen inkluderer 5 x lunch.

 

Alle de i programmet nævnte udflugter inkluderer entreer.

Obligatorisk marokkansk guide under hele opholdet

Samme chauffør og bus med aircondition under hele opholdet.

Drikkepenge til chauffør og marokkansk guide.

Dansk guide Lennart Fjord Isaksen & svensk guide Siv Birgitte Ling

 

GOLFREJSEN inkluderer desuden:
Transport af golfbag max. 15 kg.

Golfleder er danske Stig Wiberg.

Caddy på alle 5 golfbaner (ekskl. drikkepenge ca. 9 Euro / 100 dirham pr. golfdag)

IKKE INKLUDERET:
Drikke til maden på hoteller og restauranter.

 

 

Vikingos Golf på Marbella Club Golf Resort
Vikingerne var mandag d. 16. april på den eksklusive golfbane Marbella Club Golf Resort, der ejes af de 5-stjernede hoteller Marbella Club og Puente Romano.

24 forventningsfulde golfere spillede her for første gang og frydede sig over denne pragtfulde bane. Banen er designet af Dave Thomas og den ligger 10 km fra Marbella.

Banen er 5724 meter fra gul tee sted. Udover en fremragende golfbane har man et romantisk klubhus med udendørs terrasse og hyggeligt indendørsmiljø med pejs. Denne eksklusive bane med efterfølgende club sandwich koster normalt 140 euro, men Vikingernes sponsorer gjorde det muligt at spille banen med mad for kun 40 euro. Der var flotte vinpræmier fra Birdie Wine.

Næste match spilles på Atalaya Old Course mandag d. 14. maj

 

Rolf’s skuldertest
Af Rolf Martinsen, PhysioSpain, Fuengirola

Denne test har fokus på nedsat bevægelse i skulderleddet og/eller stabiliteten af bryst-ryg/skulderblad.

Testen laves først i stående med 90 grader i skulder og albue. Forsøg at rotere skulderleddet så langt bagover som muligt. Du bør nå til samme linje, som du holder rygsøjlen.

Nu skal du lave det samme i golfposition. Hvis du ikke når i linje med rygsøjlen, har du et stabilitetsproblem mellem skulderblad og bryst-ryg.

Nedsatt bevægelse her kan forårsage skulderskader.

Hvis testen viser nedsat bevægelse kan årsagen være ustabil skulder, overudviklede skulderrotatorer, kapselstramhed, artroser, forkalkning i skulderleddet eller svaghed.

Der findes også noget, som kaldes upper crossed syndrome. Med det forstår man, at der er en ubalance mellem muskler, som er svage og korte. Det medfører en stor belastning på skuldre og ryg under svinget.

Alle test skal udføres uden smerteprovokation.

Næste øvelse er en balancetest, som kan være nok så vanskelig. Meningen med den er at måle den totale balance og kroppens stabilitet. For ikke at komme til skade, hvis du mister balancen, vil jeg anbefale, at du står i en døråbning, så du kan tage fat i dørkarmen, hvis det bliver nødvendigt, eller endnu bedre hvis du kan få hjælp af en anden person.

Stå med armene lige ned langs siden. Løft det ene ben op til 90 grader i hofte og knæ. Når du har fundet balancen, skal du lukke øjnene. Normalt skal du kunne stå sådan i 25 sek. Nej, det er ikke let. Gør det samme med det andet ben.

Vi har tre samspillende sanseorganer, når det handler om balance.

Syn, det indre øre og den proprioseptive sans (kroppens GPS system). Nedsat syn, en ørebeændelse eller tidligere benskade kan drastisk sætte balancen ud af spillet, og din golf forringes.

Næste øvelse er for den brede rygmuskel, latissimus dorsi. Er den kort, kan det føre til loss of spinal posture, når armene løftes som fx under backswing.

Det kan også resultere i nedsat skulderrotation under backswing eller ved follow through. Denne muskel er en kraftig og er en stor medhjælper for at opnå et kraftfuldt slag.

Testen viser også, om skulder, led inkl. skulderblad er stift.

Testen utføres stående op ad en væg. Glid ned til du har 90 grader i knærne, hold armene ud foran kroppen med tommelfingrene pegende op ad. Du skal nu forsøge at nå væggen over dit hoved med tommelfingrene. Hold korsryggen fast mod væggen, stræk albuerne (ikke som på billedet hvor armene bøjes) og afbryd øvelsen, hvis den udløser smerter.

Hvis du kan nå væggen, er det perfekt, og har du en vinkel større end et 6 jerns Lie

angle (120 – 169 grader), er det godt.

 

Race to Dubai – European Tour
Pr. 15. april 2012

1. Rory McIlroy 1.348.517 euro

2. L.Oosthuizen 1.293.705 euro

3. Justin Rose 1.257.331 euro

4. Peter Hanson 952.033 euro

5. Lee Westwood 928.787 euro

6. Grace Branden 655.266 euro

7. Paul Lawrie 605.580 euro

8. Robert Rock 560.741 euro

9. Charl. Schwartzel 542.720 euro

10. R. Carrera-Bello 503.088 euro

18. Thomas Bjørn 317.130 euro

30. Anders Hansen 233.758 euro


Verdensranglisten

Pr. 15. april 2012

1. Rory McIlroy 9,59point

2. Luke Donald 9,48 point

3. Lee Westwood 8,27 point

4. Bubba Watson 6,47 point

5. Hunter Maham 5,82 point

6. Martin Kaymer 5,58 point

7. Steve Stricker 5,53 point

8. Tiger Woods 5,48 point

9. Phil Mickelson 5,32 point

10. Justin Rose 5,20 point

33. Thomas Bjørn 3,17 point

40. Anders Hansen 2,97 point


Turneringer i maj 2012

3.-6. maj: Reale Seguros Open de España

10.-13. maj: Madeira Island Open

17.-20. maj: Volvo World Matxh Play Championship

24.-27. maj: BMW PGA Championship


Club de Golf Dinamarca

18. maj: Guadalmina – Sydbanen

21. september: Torrequebrada, sponsor: Handelsbanken

19.+20. oktober: Santana – Klubmesterskabet, sponsor: Nykredit

16. november: Los Naranjos, sponsor: Nordea

 

Grundlovsmatch på Lauro Golf for 20. gang
Søndag den 3. juni spilles den populære grundlovsmatch på Lauro Golf. Der er gunstart kl. 9.15 og der spilles på den gamle parkbane fra hul 1- 18.

Der vil udover golfen være musik, underholdning og en lækker buffet i den hyggelige gårdhave.

Prisen for golf og buffet er billige 40 euro. Gæster til buffeten alene er hjertelig velkomne for 15 euro. Der vil være fantastiske præmier sponsoreret af Nordea, Daily Sport og Scan Transport.

Tilmelding skal ske til

Lauro Golf på Tlf. 952 41 27 67

Email: info@laurogolf.com

Eller til Tove på telf. 615 662 553

Email: tp.margarita@hotmail.com

Eller på Club de Golf Dinamarca’s hjemmeside senest d. 25. maj

Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.