Det danske magasin i Spanien
Minde fra Real Madrid

Formanden for Danske Sportsjournalister, radio-kommentatoren i DR Andreas Kraul, har haft nogle travle dage. Først efteruddannelse i Manchester og London med besøg på BBC 5 Live og på The Guardian til ”football weekly” med besøg på Old Trafford for Premier League-matchen Matchester United – Liverpool, og så i hast i flyveren til Málaga for at bestride anførerbindet i venskabskampen Camp Climax, Dinamarca – La Peña Real Madrid, Fuengirola, på stadion i Fuengirola.

Det danske hold med en del kendisser og international rutineret med tidligere opgør i London, Berlin, Madrid og på Mallorca.

Den 37-årige Kraul førte med forstærkninger af den tidligere landsholdsspiller, Niels Yde, og de to unge lokale erhvervsfolk Lasse Bøgh og Simon Goltermann sit hold til en kneben 1-0 sejr. En triumf som ved midnatstid blev fejret på restaurante El Golf.

Et stort minde fra turen kom fra selveste Real Madrid. Herfra havde Manu Sanchez, ex-Real-spiller med 97 kampe for Málaga i perioden 2002-2007, en fodbold med til danskerne med signaturer fra store stjerner som Ronaldo, Lass, Kaka, Ramos, Pepe, Macello og Casillas.

Sanchez skulle have spillet for La Peña-mandskabet, men blev forhindret.

Som holdleder for det danske hold var Krauls tidligere medkommentator, Birger Peitersen, tilkaldt og i dommerdresset trak Poul Andersen – begge tilbringer som Yde meget af året på Costa del Sol.

Kraul ilede dagen efter matchen tilbage til København, hvor han skulle kommentere testkampen Danmark – Rusland og tage hold på den danske Superliga – og så forberedte han og fru Dorte sig ellers på deres første fødsel.

”Jeg kunne følge med den lille størrelses forskellige spark og vendinger ved bare at kigge på maveskindet”, fortalte Andreas.

Andreas Kraul viser stolt Real Madrid-bolden frem – flankeret af den tidligere landsholdsspiller Niels Yde (tv) og målscorer Mads Olsen.

Partiet Venstres pressechef Christian Huttemeier kom på grund af maveonde ikke på banen.

I stedet hyggede han sig med Maria Luisa Fernandez, lillesøster til den tidligere divisionsspiller Heine Fernandez, fra Scan Transport, der leveredere forfriskende vand til begge holds spillere. Importeret fra Danmark.

Af Morten Møller

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.