Det danske magasin i Spanien
Feriebolig-Spanien med mod på mere

Feriebolig-Spanien med mod på mere

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Feriebolig-Spanien.dk er på kort tid nået imponerende langt. Direktør Claus Sørensen forsikrer dog, at virksomheden er gearet til endnu mere. Det skal blandt andet digital markedsføring hjælpe med.

Drivkræften i Feriebolig-Spanien.dk har fra dag ét været glæden ved arbejdet. Den har Claus stadig, men siden har den fået selskab af en mere kommerciel side. Han ved nu, at man med den hårde konkurrence i branchen er nødt til at give sine kunder mere end bare gode priser (199 euro per år inkl. IVA). Derfor har Feriebolig-Spanien.dk investeret i en ny HD-video feature, som gør det muligt at se filmbidder fra Spaniens populære feriemål på alle hjemmesidens 10 sprog.

”Vi har haft et filmhold rundt på 75 destinationer i hele landet og lave nogle små videoer fra stederne, så lejerne kan få et indblik i, hvad det er, de kommer ned til. Vi har forsøgt at holde det neutralt og meget faktabaseret, så man ved at se filmene får et reelt indtryk af, hvad det er for et område,” fortæller Claus, der afslører, at omkostningerne ved projektet er løbet op i godt 100.000 euro. Han er dog meget tilfreds med det foreløbige resultat og udelukker derfor ikke, at Feriebolig-Spanien.dk lancerer flere alternative tiltag.

”Ved at lave denne videosatsning forsøger vi at skille os ud fra mængden og gøre opmærksom på Feriebolig-Spanien.dk som brand. Folk skal kende vores navn, og det går vi nye veje for at opnå,” siger Claus, der forestiller sig, at man inden for en overskuelig fremtid nemt og hurtigt kan booke en lejlighed direkte fra sin smartphone. Med det øgede kendskab følger forhåbentlig den troværdighed, der per definition klæber til store brands. Den effekt håber Claus naturligvis også at få, for et af Feriebolig-Spanien.dks helt store forcer er lige netop troværdigheden.

”Det handler om trust. Fru Knudsen skal vide, at når hun betaler 400 euro til Pedro fra Fuengirola, så er hun altså sikker på at have en lejlighed at komme ned til. Det kan fru Knudsen være helt tryg ved, hun har, når hun booker ved os,” lover Claus, der understreger, at virksomheden laver et kæmpe arbejde for at tjekke sine udlejere, før de bliver lukket indenfor i familien.

Af Andreas Müller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa