Det danske magasin i Spanien
Årets julemærker

Det danske Julemærke, e-Julemærket til dine virtuelle hilsener og Costa del Sols Julemærke.

Glade nisser kravler rundt på Julemærkerne 2011, der er tegnet af Frederik Bramming – kendt for de klassiske danske kravlenisser. Med årets Julemærker får du ægte juleglæde lige til at sætte på dine julehilsener, og når du køber Julemærkerne, giver du glæden videre til de børn, der får et ophold på et af de fire Julemærkehjem i Danmark.

 

Sæt e-Julemærket på e-mails
Julemærket findes også i digitalversion og det er let at smykke sine e-mails med det lille e-Julemærke og samtidig hjælpe børn i Danmark. Retten til at bruge e-Julemærket 2011 koster 60 kroner for private og fra 300 kroner for virksomheder med flere e-mails. Det elektroniske julemærke købes på www.e-julemaerket.dk.

 

Julemærket hjælper børn i Danmark
Julemærket 2011 er nr. 108 i en ubrudt række. En dejlig dansk juletradition, men også et uundværligt bidrag til den fortsatte drift af de fire Julemærkehjem i Danmark.

“Selvom man måske ikke sender så mange julehilsner som før, håber vi fortsat, at rigtig mange mennesker vil købe Årets Julemærke”, siger Julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen og fortsætter:

“Man skal tænke på Julemærket som et støttemærke, uanset om man køber det i fysisk eller elektronisk form. Jeg er sikker på, at havde Frederik Bramming levet i dag, havde han kunne bruge Julemærket i mange kreative sammenhænge”.

Hvert år kommer mange piger og drenge til kræfter igen på de danske Julemærkehjem efter de belastninger, der ofte er en følge af problemer i hjem og skole. Opholdet er gratis for forældrene, som i reglen får et sundere og gladere barn hjem efter et ophold på 10 uger i ro og trygge rammer.

 

Costa del Sols Julemærke
Årets julemærke fra Danske Sømands- og Udlandskirker udgives nu for 30. gang. Lise Pflug har tegnet en række klassiske julemotiver med flettede julehjerter, mistelten, grantræer, julegaver og skovens dyr i et snehvidt landskab oplyst af julestjerner. Et ark julemærker koster 3 euro og kan købes i kirken og i mange danske forretninger her på kysten.

Julepost til Danmark og det øvrige EU

Breve:

Indtil 20 gr. (alm. kuverter)……………0,65

Indtil 20 gr. (større kuverter)…………1,30

Indtil 50 gr…………………………………..1,30

Indtil 100 gr…………………………………2,00

Indtil 350 gr…………………………………6,00

Indtil 1 kg…………………………….……12,25

Indtil 2 kg…………………………..….….19,80

 

Pakker (anbefalet):

Indtil 1 kg………………………….…..…27,44

Hasta 2 kg………………………….……30,27

 

Priserne er i euro.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.