Magiske dråber, som din hud ønsker sig til jul

Magiske dråber, som din hud ønsker sig til jul

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Exuviance lancerer to nye effektive problemløsere – og kosmetolog Angela Cervin i Centro Belleza, Centro Idea kan nu præsentere alle tre fantastiske serummer, som kombinerer den nyeste forskning med dokumenteret effektive planteekstrakter. Resultatet er en komplet hudpleje.

“Serum fra Exuviance er en rigtig god løsning, når den daglige hudpleje skal være endnu bedre. Mange har allerede opdaget, hvad Exuviance Vespera Bionic Serum kan gøre for huden. Nu kan vi tilbyde en endnu mere målrettet behandling af hud, som har mistet sin fyldighed og spændstighed eller har en ujævn pigmentering på grund af UV-eksponering, hormoner eller alder”, siger Angela og præsenterer de to nye skud på stammen:

Collagen Triple Boost Serum styrker hudens naturlige kollagen i alle lag. Giver et mere “løftet” udseende og en markant fastere hud. Genskaber og maksimerer den ungdommelige huds volumen og kollagenniveauer. Det sker på tre forskellige måder:
Erstatter tabt kollagen ved at stimulere til nydannelse.
Styrker, beriger og opbygger det støttevæv, som omgiver kollagenet.
Forhindrer nedbrydningen af eksisterende kollagen.

Aminosyrer, peptider og NeoGlukosamin™ arbejder sammen om at fylde huden naturligt ud og styrke det støttevæv, som omgiver kollagenet. Planteekstrakt fra gardenia stimulerer kollagensyntesen og blokerer for de enzymer, som virker nedbrydende på kollagenet.

OptiLight Essential 6 Serum er en koncentreret løsning til hyperpigmenteret hud. Fører til en optimal udjævning af hudtonen og giver en klarere og mere strålende hud. Hjælper til med at blege, udjævne og minimere hyperpigmenterede områder og mørke pletter. Reducerer melanins intensitet, bleger eksisterende mørke pletter og hjælper til med at forhindre, at der dannes nye pigmentpletter. NeoGlukosamin™ eksfolierer og bleger eksisterende mørke pletter samt reducerer tyrosinaseaktiviteten ved hjælp af bl.a. lakridsekstrakt og en blanding af syv bjergplanter (malva, pebermynte, kodriver, almindelig løvefod, læge-ærenpris, citronmelisse og røllike).

Samtlige serummer bruges under dag- og natcreme for optimalt resultat.

Oplev de nye serummer hus Centro Belleza i centro Idea – 952 46 40 56.

Af Centro Belleza, Centro Idea

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa