BoConcept: Vi er ikke så farlige

BoConcept: Vi er ikke så farlige

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Danske BoConcept er efter snart fire år på Kysten ved at være rigtig godt etableret på det spanske møbelmarked. Hurtig levering, eksklusive møbler og unikke hjemmebesøg er nogle af de forcer, der får virksomheden til at skille sig ud i mængden.

Det er svært at finde de rigtige møbler. Og det er endnu sværere at finde de helt rigtige møbler. Men det har BoConcept nu fundet løsningen på. De tilbyder – helt uforpligtende – at besøge dit hjem og give deres bud på, hvordan indretningen kan optimeres. Et sådan besøg koster ikke en eneste euro, og BoConcept understreger, at tilbudet skal ses om en service og ikke en måde at tvinge et salg ned overhovedet på kunden.

”Når vi rådgiver vores kunder, sker det ofte, at vi opfordrer dem til at droppe deres planer om at investere i for eksempel en helt ny sofa. I stedet vurderer vi måske, at et par nye sofapuder, et nyt betræk eller et nyt sofabord er en bedre løsning,” fortæller Jan Pedersen, som er en af tre ejere af BoConcept. Denne fremgangsmåde er måske ikke altid den mest profitable for virksomheden, da en sofa selvfølgelig koster en del mere end et par puder. Men hos BoConcept tror de på, at tilfredse, loyale kunder er bedst for begge parter i længden.

”Vi forsøger lidt at være både indretningsarkitekter og møbelsælgere, og vi har efterhånden rigtig gode erfaringer med dette tilbud,” siger Jan, der udover at levere en effektiv service også kan glæde sig over, at hjemmebesøgende er med til at ”videreuddanne” medarbejderne, som han selv udtrykker det.

BoConcept er ikke alt eller intet
Det er en udbredt misforståelse, at BoConcept er en forretning, hvor man køber komplet indrettede værelser eller ingenting. Sandheden er, at man sagtens kan nøjes med en mindre accessory, som måske er lige præcis det, der skal til for at pifte stuen op. Et rum behøver ikke gennemgå en renæssance, hver gang man ønsker en smule forandring. Derfor går Jan og hans team meget op i, at rammerne er de helt rigtige fra det øjeblik, kunden træder ind i butikken, til det øjeblik, hvor han eller hun går igen.

”Det er altså ikke farligt at handle hos BoConcept,” griner Jan. ”Man forpligter sig ikke til noget som helst ved at besøge os eller ved at få et hjemmebesøg. Hvis du vil have hjælp, vil vi gerne vide, hvad dit rådighedsbeløb er, og selvfølgelig hvad du leder efter. På den måde kan vi bedst finde frem til præcis det, der opfylder dine behov,” siger Jan, som udover den personlige kontakt til kunden bryster sig af en for branchen ekstraordinært hurtig levering. Mellem tre og seks uger for almindelige møbler og fem-syv uger for polstermøbler (sofaer og lign.) tager det hos BoConcept, mens tilsvarende leveringer i resten af branchen kan løbe op i 10 uger. Som endnu et led i servicen hos BoConcept er det kutyme, at kunden efter en handel bliver ringet op et par dage efter leveringen for at tjekke, om alt er, som det skal være.

Finn Nørbygaard kiggede forbi
Det er ikke bare varm luft, når Jan igen og igen understreger vigtigheden af, at kunden føler sig hjemme hos BoConcept. Netop af den grund var butikken den 16. november vært for et arrangement, som selv den mest kreative konspirationsteoretiker ville have svært ved at koble til møbelsalg. Måske lige bortset fra den flotte designerstol, der var til en heldig vinder blandt deltagerne. Her gæstede Finn Nørbygaard nemlig BoConcept med sit foredrag ”Tillykke med din krise – en komiker bag facaden”, som mange nuværende og måske kommende kunder deltog i.

”Vi synes, det er en rigtig god måde at møde vores kunder på uden, at det behøver handle om møbler, og det er bestemt noget, jeg forventer, vi vil arrangere igen,” siger Jan om succesarrangementet.

Den 15. december kan BoConcept fejre fire års jubilæum i de store, flotte lokaler på Mijasvejen, og i den forbindelse vil butikken blive fejret på behørig vis. Hvordan vil BoConcept dog ikke afsløre endnu. Indtil da er du velkommen til at kigge forbi forretningen og høre, hvad BoConcept kan tilbyde dig, eller aftale en tid til et inspirerende hjemmebesøg. Virksomhedens produkter kan i øvrigt ses på www.boconcept.dk, hvor du også deltage i konkurrencen om at blive BoConcepts næste designer.

 

60-70 look moderne i øjeblikket

Masser af gengangere og anbefalinger

Ringer et par dage efter levering

Hurtig levering

7 ansatte

Del af en kæde med 300 butikker i 50 lande

Sofaer og spiseborde det mest solgte

Få impulskøb – køb er ofte en længere proces

Vil kender budgettet

Af Andreas Müller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa