Calahonda – turisternes mest populære feriedestinationer på Costa del Sol

Calahonda – turisternes mest populære feriedestinationer på Costa del Sol

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Calahonda er et af de mest foretrukne feriesteder blandt turister, der besøger Solkysten. Og en stor del af de turister, der besøger området, vender tilbage år efter år. De mange internationale butikker og restauranter i området trives godt og oplever året rundt en stor tilstrømning af udenlandske turister.

Calahonda ligger i Mijas kommune midt imellem Fuengirola og Marbella. Det er et ideelt sted at bo, når man ønsker at opleve kysten både mod Málaga og mod Marbella, og det ligger kun 25 minutters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Calahondas historie
Calahonda er det man kalder et resort. Byområdet er vokset op uden en reel bykerne, og der er tale om et boligområde, der blev bygget i 1963, og som nu er blevet en lille by i Mijas kommune. Calahonda opstod, da to store ejendomsmæglere, de lokale Van Dulken og Orbaneja fra Tarragona, i tressernes byggeboom benyttede sig af en god investeringsmulighed i området. Van Dulken ejede over 200 hektarer jord i området, som Orbaneja opkøbte og begyndte byggeriet af ferieboliger. I dag er José de Orbaneja stadig anerkendt, som stifteren af Calahonda by.

Calahonda i dag
Til trods for det seneste store byggeboom på Kysten har Calahonda formået at bevare sin oprindelige charme, og byen er gennem årene blevet tildelt flere priser netop på den baggrund. Her kan nævnes titlen som den bedste spanske urbanisation i 2001-2002 samt banken Barclays titel som bedste beboelsesområde på Costa del Sol.

Attraktioner
Der er mange ting at lave i Calahonda for såvel turister som herboende udlændinge. Havnen i Calahonda, El Puerto de Cabopino, er en af Costa del Sols mest maleriske og afsidesliggende havne. Med plads til 170 små og mellemstore både er havnen et populært sted for de, der ønsker en hyggelig gåtur i havnen, hvor der også findes et stort udvalg af restauranter.

En anden af Calahondas populære attraktioner er Club La Naranja. Her findes et stort udbud af aktiviteter. Club La Naranja ligger midt i Calahonda og er et populært mødested for turister og bosiddende udlændinge. Der arrangeres ofte forskellige konkurrencer, spil og sportevents.

Derudover byder det nærliggende område på hele 10 golfbaner inden for en radius af 10 kilomater. Kort sagt så findes der ikke et bedre sted på Costa del Sol for golfentusiaster, men der også er mulighed for at dyrke mange andre former for sport i nærområdet.

For yderligere information om Calahonda og ferieboliger i Calahonda se Feriebolig-spanien.dk.

Af Feriebolig-Spanien.dk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa