Det danske magasin i Spanien
Hydravance – en fugtgivende nyhed

Hydravance - en fugtgivende nyhed

Forskningsteamet fra Sothys har netop lanceret deres seneste hudplejeserie, Hydradvance, som allerede har fået betegnelsen “revolutionerende” og derfor også patenteret.
Teamet har forsket i vores gener for at undersøge ældningsprocessen, og de fandt ud af, at en svampeart, Boletus, som er rig på polysakkarider, B3 vitamin og tocoferoler (antioxydant), kunne bremse ældning i cellerne, men at den også gennemfugtede huden ekstremt.

“Allerede efter første behandling i klinikken man mærke effekten, men det er naturligvis vigtigt at følge op med produkterne til hjemmebrug for at forstærke resultaterne yderligere og få en langtidsvirkende effekt”, siger kosmetolog Nana Norrbom, som igennem flere år har arbejdet med de verdensberømte Sothys-produkterne i sin klinik i Fuengirola.
Behandlingen går kort fortalt ud på at transportere fugten fra dermis (underhuden og der hvor cellerne produceres) op til epidermis (hudens overflade). Denne fugtgivning gør huden mere elastisk, glat og stærk, og i kampen mod rynker er netop fugt noget af det vigtigste at huske i de daglige hudplejerutiner.
Udover en kur på tre sessioner i klinikken består behandlingen af tre hjemmeplejeprodukter:
Hydradvance Intensive Hydrating Serum er en hurtigtvirkende serum, som fugter og genopbygger huden. Den indeholder bl.a. plantepeptider, der har en afgiftende og reparerende effekt.
Huden bliver genopbygget dag for dag, og arbejder som et totrins-system sammen med ansigtscremen, Hydradvance Hydrating Cream.
Det tredje hjemmeplejeprodukt er den unikke maske, som dufter og føles helt fantastisk på huden. Den er blød, cremet og kølig at få på, og indeholder bl.a. olie fra jojobaplanten og fra riskorn. Den er god til alle hudtyper og hvornår som helst, men er perfekt efter for megen sol, en flyvetur og efter kraftige ansigtspeelinger.

Behandlingen i kabinen er et flertrins-program, som varer ca. 1 time og 15 min.
Et testresultat viser, at huden var 34% bedre fugtet allerede efter den første uges brug af produkterne. Og 80% af kunderne syntes, at huden så yngre ud efter kurbehandlingen i klinikken.

Har du spørgsmål til de nye produkter eller behandlingen, så kontakt venligst Nana Norrbom på tlf. 610 716 048.

Af Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.