Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Mange golfspillere vender glade tilbage på kysten efter en meget våd sommer i Skandinavien. Den koldeste og mest våde i mange år.

Det er ikke kun vejret i Skandinavien, der har været dårligt. Nedturen for den tidligere verdens-etter, Tiger Woods, fortsætter. Hans exit efter to runder af US PGA Championship betyder en ny, lang pause fra turneringsgolfen. Med endnu et mistet cut står det klart, at Tiger Woods ikke kvalificerer sig til slutspillet på den amerikanske PGA Tour også kaldet Fed Ex Cup. Han kan håbe på et ”wild card”. Tiger udtaler, at han ikke vil spille igen før til november i Australien. Denne pause kan betyde, at han ryger ud af top 50 på verdensranglisten, hvorefter han ikke kan spille de attraktive turneringer, lige fra Majors til World Golf Championship afdelinger. Lad os håbe, at hans nedtur standser – verdensgolfen kan ikke undvære ham.
Læserrejse: Det er efter et års forberedelse lykkedes os at lave den mest eventyrlige, luksuriøse golfrejse til Dubai og Abu Dhabi. Her spiller vi nogle af verdens allerbedste golfbaner. Læs om dette på herunder.

Olie, kameler, luksus og golf
Eventyrlig, luksuriøs golfrejse til Dubai og Abu Dhabi
11 dage / 9 overnatninger med Stig Wiberg som rejseleder.
Afrejse 28. januar / retur 7. februar 2012.

Det foreløbige program (med plads til forbedringer) er som følger:

Dag 1
Afrejse fra Málaga eller København.
Ankomst til Dubai ca. kl. 23.10 lokal tid.
Overnatning på Sheraton Downtown**** i Dubai.

Dag 2
Dagen kan bruges til at hvile ud, lære hotellet og omgivelserne at kende, ose lidt i et af de enorme og billige shopping centre, bestige verdens højeste bygning eller måske tage en tur ned ad den indendørs skiløjpe. I Dubai er der ingen grænser for underholdning og tidsfordriv…
Kl. 20.00 Velkomstmiddag ombord på traditionel Dhow med sejlads på Dubai Creek mellem vandtaxier og sejlskibe og med udsigt til Dubais imponerende skyline. Vi kommer helt op til den oplyste Dubai Creek Golf Club, hvis klubhus ligner sejl. Undervejs er der buffet med arabiske specialiteter. Overnatning på Sheraton Downtown i Dubai.

Dag 3
Golf på Dubai Creek Golf & Yacht Club, som er med på listen over de 100 golfbaner i verden, man bare må og skal spille. Den danske golfstjerne Thomas Bjørn har været med til at redesigne banen og høstede meget ros for sit arbejde. De 6.270 meter er en mindeværdig rejse fra første tee til 18. green. Velplejede, ondulerede fairways, greens i mange niveauer, dadelpalmer og selve creeken, som kommer i spil på fire huller, plus mange kunstige søer gør en runde her til en uforglemmelig oplevelse.
Overnatning på Sheraton Downtown i Dubai.

Dag 4
Golf på The Els Club.
Da den Ernie Els designede bane åbnede i 2008, satte den straks nye standarder for golfen i Dubai. Banen er anlagt på ørkenskråninger med autentisk bevoksning i en blanding af linksgolf og klassisk golfdesign. Banen har fire teesteder – de bagerste gør banen knap 6.800 meter lang – og er både en oplevelse og en spændende udfordring for alle. Overnatning på Sheraton Downtown i Dubai.

Dag 5
Golf på Emirates Golf Club, Faldo Course.
Emirates Golf Club er kendt i hele golfverdenen for sit værtskab for Dubai Dessert Classic, hvor Tiger og danske Thomas i 2001 gik fire runder i samme bold med danskeren som endelig vinder og senest Race to Dubai – finalen på European Tour. Vi spiller Faldo Course, som også kaldes for Wadi, som er det arabiske ord for dal. I 2005 blev Wadi redesignet af den seksdobbelte majorvinder Sir Nick Faldo, hvis design kendetegnes af mange bunkers og ujævnt terræn. Banen regnes for en af de bedste i Dubai. Overnatning på Sheraton Downtown i Dubai.

Dag 6
Efter morgenmaden forlader vi Dubai og kører de cirka 120 kilometer til Abu Dhabi. Undervejs besøger vi et af verdens mest berømte og imponerende hoteller – det syvstjernede Burj al Arab, hvor Woods bruger helikopterlandingspladsen på toppen som drivingrange, når han overnatter…
Resten af dagen på egen hånd.
Overnatning på YAS Hotel***** i Abu Dhabi.
Hotellet har en ekstraordinær beliggenhed – bare 15 minutter fra centrum af byen, 10 minutter fra lufthavnen og ligger halvvejs på vandet med udsigt til YAS Marina og YAS Marina Formel 1 banen. Lige i nærheden ligger også golfbanen YAS Links og Ferrari World.

Dag 7
Ørkensafari. Vi kører i 4-hjulstrækkere op og ned af de enorme sanddyner og slutter i en beduinlejr med grillet mad, lidt til halsen og måske en opvisning i mavedans.
Overnatning på YAS Hotel***** i Abu Dhabi.

Dag 8
Vi starter dagen med at besøge den vilde Ferrari World, som er verdens største indendørs temapark. Alle med bare en smule interesse for fuldblodsbiler af italiensk afstamning kan få en ordentlig en på opleveren – blandt andet i en Formel 1 simulator, hvor farten kommer op i nærheden af 300 km/t.
Resten af dagen er på egen hånd med mulighed for at få shoppet igennem.
Overnatning på YAS Hotel*****

Dag 9
Golf på YAS Links i Abu Dhabi. Af nogle kaldet den bedste golfbane i hele Mellemøsten – andre ”nøjes” med at mene, at denne ægte Linksbane med sine greens ved havet og bølgende bakker (den eneste 100 % ægte i denne verdensdel) er et af Kyle Phillips’ absolutte mesterværker. Noget af en melding, når man tænker på, at samme Kyle Phillips også har designet Kingsbarns på St. Andrews og The Grove i London. Afskedsmiddag. Overnatning på YAS Hotel.

Dag 10
Golf på Abu Dhabi Golf Club.
De, der følger med i professionel golf, vil genkende det karakteristiske klubhus i Abu Dhabi Golf Club, der er en fast ingrediens på The Dessert Swing, som årets første turneringer på European Tour, der ligger i De Arabiske Emirater, også kaldes.
Abu Dhabi Golf Club præsenterer sig selv som en af de mest luksuriøse golf resorts i Mellemøsten, og er en oase af ro skåret ud af ørkenen med 27 mesterskabshuller fordelt på 162 hektarer land med syv spektakulære saltvandssøer i spil.
Ca. kl. 22.00: Transfer til lufthavnen i Abu Dhabi

Dag 11
Afgang fra Abu Dhabi lufthavn kl. ca. 01.50.

Eventyrlig golfrejse til Dubai og Abu Dhabi
11 dage – 9 overnatninger
28. januar – 7. februar 2012
Turen inkluderer fly samt alle skatter og afgifter (afrejse fra Málaga)

Transport af golfbag
4 overnatninger på YAS ***** i Abu Dhabi med morgenmad
5 overnatninger på Sheraton Downtown **** i Dubai med morgenmad
Velkomstmiddag på Dhow i Dubai
Afslutningsmiddag på YAS Hotel
5 runder golf inkl. delt buggy
Indgang til Ferrari World
Ørkensafari med barbecue

Alle transfers
Dansk rejseleder Stig Wiberg, e-mail: wibergstig@gmail.com
Pris i dobbeltværelse: 2.650 euro
Ekstra for eneværelse: 440 euro
Ved bestilling betales 1.000 euro
60 dage før afrejse betales restbeløbet
Reserver din rejse hos: Bounty Club A/S tlf. +45 70 20 56 66 eller e-mail: info@bountyclub.dk

Race to Dubai – Europeantour
Pr. 14. august 2011
1. Luke Donald 3.778.199 euro
2. Ch. Schwartzel 2.023.252 euro
3. Rory McIlroy 1.935.481 euro
4. Lee Westwood 1.777.431 euro
5. Martin Kaymer 1.650.895 euro
6. Anders Hansen 1.588.340 euro
7. Darren Clarke 1.332.960 euro
8. A. Noren 973.313 euro
9. Simon Dyson 950.080 euro
10. Alavaro Quirós 879.937 euro
15. Thomas Bjørn 781.486 euro
31. Th. Olesen 553.227 euro

Verdensranglisten
Pr. 14. august 2011
1. Luke Donald 10,28 point
2. Lee Westwood 8,44 point
3. Steve Stricker 7,03 point
4. Martin Kaymer 6,98 point
5. Rory McIlroy 6,91 point
6. Phil Mickelson 5,97 point
7. Adam Scott 5,80 point
8. Jason Day 5,62 point
9. Dustin Johnson 5,54 point
10. Nick Watney 5,40 point
23. Anders Hansen 3,59 point

Turneringer i september 2011:
1-4 september: Omega European Masters
8-11 september: KLM Open
15-18 september: The Vivendi Trophy with Seve Ballesteros
22-25 september: Austrian GolfOpen
29-2 oktober: Alfred Dunhill Links Championship

Af Stig Wiberg

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa