Frank Sinatra er tilbage…

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Der findes ikke en bedre Frank Sinatra sanger end engelske Stephen Triffitt, der i slutningen af juli måned gæster Costa del Sol. Med en perfekt kombination af Sinatras stemme, bevægelser, stil, ja selv hans udseende har Stephen Triffitt formået at gøre den kendte stjerne sin helt egen. Journalister har tidligere udtalt, at hvis man ikke vidste bedre, så ville man tro, at det var den ægte Frank Sinatra, der optrådte. Men æren tilfalder Stephen Triffitt, der de sidste mange år har bragt sanglegenden til live igen.

Stephen Triffitt som Frank Sinatra…
Stephen Triffitt har optrådt som Frank Sinatra i “The Main Event” – et show om Sinatras liv fortalt gennem musik og sang – først i Altantic City og senere i Las Vegas. Stephen har også optrådt som Sinatra i successhowet “The Rat Pack”, der var en hyldest til de tre største sangere på verdensplan gennem tiderne; Sammy Davis Junior, Dean Martin og Old Blue Eyes, den legendariske Frank Sinatra. Showet blev vist i Londons West End og var ligeledes på turné i hele England, Europa, Fjernøsten og Amerika.
I 2010 startede Stephen turneen med det nye show “Sinatra Live at the Sands”, en genskabelse af Frank Sinatras nok mest berømte live optræden med orkesteret Count Basie i det legendariske Copa Room på The Sands Hotel i Las Vegas, en optræden der blev indspillet og udgivet på album i 1966.

Showet med Frank Sinatra og orkesteret Count Basie var magisk, og Fransk Sinatra udtalte selv efter det oprindelige show, at det nok var det mest spændende show, han nogensinde har lavet.

Stephen Triffitts optræden i hyldesten “Sinatra Live at the Sands” viste sig at være en sand Sinatra-oplevelse. Han fremførte de mange kendte sange som selveste Sinatra ville have gjort på det tidspunkt, hvor hele verden lå for hans fødder. Stephen Triffitt blev som i det originale show akkompagneret af et orkester a la Count Basie for at opnå samme effekt som det oprindelige show. Showet bød på mange af Sinatras største hits om Under My Skin, Come Fly With Me og My Kind Of Town. En journalist har efterfølgende udtalt, at Stephen Triffitt sang alle Sinatras sange helt perfekt, hvilket må være det bedste anerkendelse man kan opnå som Sinatra-sanger.

Stephen Triffitt har også haft succesfulde shows som “Stephen Triffitt celebrates Frank Sinatra” og “Sinatra Birthday Gala Concerts”, hvor han har optrådt solo. De to shows, der blev vist på det verdensberømte London Palladium Teater, var så stor en succes, at de blev udsolgt to gange på en dag.

Sommeroptræden på Costa del Sol
Det er sjældent, at vi på Costa del Sol får chancen for at se verdens bedste Sinatra-sanger, men i juli måned gæster han Kysten, så gå ikke glip af denne enestående mulighed. Fra allerførste nummer vil gæsterne blive trukket ind i en Sinatra-verden med den klassiske Ol’ Blue Eyes-stil. Hver sang vil blive fremført med samme elegance og kraft som selveste Sinatra ville have sunget dem. Men her stopper showet ikke, Stephen Triffitt bliver nemlig akkompagneret af et 22-persones Big Band orkester.

Oplev Stephen Triffitt som Frank Sinatra til The Millionaires White Summer Party, en aften i Las Vegas’ tegn, lørdag den 30. juli 2011 på Finca la Concepción i Marbella.

For yderligere information og køb af billetter besøg www.millionairessummerparty.com eller ring tlf. 637 155 145.

Af The Millionaires White Summer Party

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa