Det danske magasin i Spanien
”Blik-trommer” før første gong-gong-slag

”Blik-trommer” før første gong-gong-slag

Brian Nielsen tog en smuttur til hjemmet på Costa del Sol og passede med TV3 i hælene sin træning i kælderen i villaen i Calahonda.
Evander Holyfield blev sendt på en PR-tur til Danmark med tid til at gå til Justin Beaker-koncert og TV2s Fight Night i uldjydernes hovedstad, Herning – og træffe Kurt Thyboe.
Siden sværvægtsdysten mellem de to ”oldinge” proklameredes i november sidste år, har de konstant været på – ikke mindst her i månederne efter kampudsættelsen fra den 5. marts til den 7. maj.
Men nu står de ansigt til ansigt.
Kommentatoren, entertaineren og forfatteren Kurt Thyboe, der skal sætte kolorit på tv-gallaen Showtime i restaurant Casa Danesa med Club Danés og La Peña de Dinamarca som arrangør, siger i sin specielle jargon:
”Blik-trommerne” har buldret. Ikke mindst fordi Ekstra Bladet fandeme tager alt det her pisse-alvorligt. Har været i Staterne og besøgt Holyfield – og BT, til en vis grad, forsøger at følge med.
Der er blevet spillet gevaldigt op.
Og kampen har sgu da også sin helt egen, særlige appeal…esoteriske, lettere perverterede mystik…alt, og jeg mener alt omkring denne her event kan ikke lade sig gøre…det hele er alt for abstrakt, alt for meget på tværs af alting…etik, moral, politisk korrekthed, all dat…men netop fordi intet omkring den fight gi’r mening, får kampen sin helt egen essens, dybde, filosofi. Brian vs Holyfield er simpelthen det totale paradoks…and stuff like dat don’t fucking happen every day…!

Det langsomme spil
Kurt Thyboe fik Holyfield på tomandshånd i Herning. Thyboe fortæller:
”Han sagde, at han vil til at spille golf. Ikke fordi, det er en udfordring, men fordi det er så langsomt…and getting older, I need things to be slow, slow.
Han har 12 børn, som han også opdrager langsomt… jeg er ikke helt på linie med tidens accelerende race… og han er ekstrem go’ til poker”, siger han for at slutte:
“Ved du, hvad der er så sejt ved at være champion?…alle ved, du er God. You don’t have to prove nothing to nobody!”
Klokken 19 lørdag den 7. maj fyldes Casa Danesa til showet med ringopsætning i koncertsalen i DR i København. Brian vil i ringhjørnet være uden den tysker, der har knoklet med ham i seks måneder i Berlin, Spanien og Danmark, Karsten Rower. Han er optaget af en anden match. Så der bliver på denne post comeback til danske Poul Duvill.
Ringen fri!

Showtime i Casa Danesa:
Kurt Thyboe, to retters menu med vin ad libitum og velkomstdrink 40 euro.

www.restaurant.casadanesa.dk, www.malaga-support.dk, www.clubdanes.dk

 

Bidt – og slået af Mike Tyson
De har mødt uhyret Mike Tyson.
Evander Holyfield fik bidt en del af det ene øre af.
Og Brian blev slået i gulvet.
De har begge været verdensmestre i forskellige forbund.
Brian Nielsen har ligget stille i otte år.
Evander Holyfield er 48 år og gjorde comeback først på året, hvor han pådrog sig flænge ved det ene øje. Han seneste VM-kamp ligger tilbage i 2008.
Brian Nielsen er 45 år med 64 sejre i 66 professionelle kampe. Han var senest i ringen i april 2002.
Opgøret Brian Nielsen – Evander Holyfield er ikke en VM-kamp.

Rust og Gud
Rustbeskyttelsesfirmaet PAVA har som sponsor været Super-Brian en tro følgesvend gennem det meste af hans karriere. For Holyfield er Gud følgesvenden.
Amerikaneren har en speciel vane med at benytte ord fra Bibelen på sine shorts, når han kæmper.
Og han har allerede en plan lagt for, hvilke han bruger mod Brian, har han betroet Kurt Thyboe. Men ikke hvilke.

 

TV-events i Casa Danesa
Showtime lørdag den 7. maj kl. 19 er blot en af en række større tv-begivenheder i år i det danske hus, Club Danés/restaurant Casa Danesa.
Lørdag den 26. marts samledes 156 til EM-kvalifikationskampen Norge-Danmark (1-1) og senere i år går det løs med følgende kampe:
Lørdag den 4. juni kl. 18: Island-Danmark.
Tirsdag den 6. september kl. 18: Danmark-Norge.
Fredag den 7. oktober kl. 18: Cypern-Danmark.
Tirsdag den 11. oktober kl.18: Danmark-Portugal.

Fast kommentatorpanel er radio- og tv-folkene Svend Gehrs og Birger Peitersen samt toptræneren Ove Pedersen.
Club Danés og La Peña de Dinamarca står for disse arrangementer.

Af Morten Møller

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.