Det danske magasin i Spanien
Årets Kronborgmøde

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I år afholdes det traditionsrige Kronborgmøde søndag d. 31. juli.
Dagen indledes med gudstjeneste i Slotskirken kl. 14.00, og selve mødet i Riddersalen starter kl. 15.00.
Hovedtaleren i år bliver tidligere Biskop Erik Normann Svendsen.
Underholdningen vil bestå af medlemmer Syddansk Universitets Symfoniorkester, der vil spille musik af Carl Nielsen samt forskellige tango-potpourrier, i øvrigt arrangeret her fra Málaga.
Også i år vil der blive udnævnt en Årets Verdensdansker, og så er der som sædvanlig reception på Ravelinen.
Da det er meget svært at få samlet hele gruppen fra Málaga/Spanien, til det ”berømte” gruppefoto, vil dette også denne gang blive taget dagen før, i Asia House.
Tilmelding til Kronborgmødet kan ske direkte til hovedkontoret i København, men man er selvfølgelig, som sædvanlig, meget velkommen til at tilmelde sig hos mig, og jeg vil så drage omsorg for dette.
Traditionen tro, har jeg reserveret et passende antal pladser.

Málaga/Spanien-arrangementet
Vores “eget” arrangement er også på plads. Det bliver lørdag d. 30. juli med et besøg i det gamle og meget smukke Asia House, Ø.K.´s første hovedkvarter, på Indiakaj 16, Østerbro. Indiakaj er vejen ind til Langeliniekajen og tæt på Østerport Station.
Det bliver et særdeles interessent besøg, da Danes Worldwides næstformand, direktør og generalkonsul Carsten Dencker Nielsen, personligt vil fortælle om Asia House og om sit liv i Ø.K., og der vil være rundvisning i huset, der normalt ikke er åbent for publikum.
Vi mødes kl. 14.00 ved hovedindgangen og kl. ca. 15.00 vil der være thailandsk luksus buffet, da vi er i Asia House, med alt hvad hjertet begærer af spændende retter.
På glædeligt gensyn i Danmark i juli – til en unik mulighed for at få Asia House at se.

Med venlig hilsen
Jens M. Jensen

Af Jens M. Jensen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa