Det danske magasin i Spanien
Biofreeze – “Den kolde metode”

Biofreeze – "Den kolde metode”

Hurtig og effektiv smertelindring

Hvad er BIOFREEZE med ILEX?
Biofreeze med Ilex er en kølende smerlindrer baseret på 100% naturlig mentol; et alsidigt og enestående produkt til udvendig brug som anvendes ved smertende muskler og led, samt ned skader.
ILEX er et planteekstrakt fra den sydamerikanske kristtjørn, forlænger Biofreezes kølende virkning.

I modsætning til andre hjælpemidler til udvendig brug indeholder Biofreeze ikke voks, olier, aloe, petroleum eller hormoner. Biofreeze er ikke testet på dyr, fedter ikke, giver ikke pletter, og duften forsvinder. På grund af sine bestanddele er Biofreeze et enestående middel, som virker hurtigt og længe.

GEL – ROLL-ON:
– velegnet til vedligeholdelse mellem behandlinger.
– nem at tage med overalt og let at bruge i løbet af dagen på arbejdspladsen.

GEL – TUBE:
– Masseres ind for optimal, langvarig, dybtindtrængende smertelindring.
– Effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, stive led og akutte smerter.

SPRAY:
– Velegnet til brug for bl.a. ældre patienter ved behandling af svært tilgængelige områder.
– Massage er unødvendig. Der kan sprayes fra alle retninger.
– Perfekt til atletiske aktiviteter – såvel under som efter sportsudøvelsen – hurtig og nem påføring og hurtig smertelindring. Fedter ikke.

SÅDAN VIRKER BIOFREEZE
Biofreeze letter smerten ved hjælp af koldterapi. Ved afkøling af musklerne dæmpes hævelse og ømhed, og smerten aftager gradvist derefter, fordi nervespidserne ikke længere irriteres af muskeltryk. Ved koldterapi mindskes blodtilstrømningen, og smerten og hævelsen f.eks. ved akutte skader mm. Dæmpes således betydeligt. Behandlingen kan gentages med jævne mellemrum.

BIOFREEZE KAN BRUGES 3-4 GANGE PR. DAG PÅ DET SMERTENDE STED
takket være indholdet af 100% naturlig ILEX, forlænges Biofreezes kølende og lindrende virkning. Det betyder, at stive og smertende muskler og led slapper bedre af og i længere tid (i mindst 6 timer), hvilket fremmer helbredelsesprocessen.

HVEM KAN ANVENDE BIOFREEZE?
Personer, der lider af rygsmerter, smertende muskler og led, kan have gavn af dette middel. Biofreeze lindrer smerter, som skyldes kontorarbejde, (sports)skader, og smerter forårsaget af overbelastning og forkert brug af muskler og led.

BIOFREEZE MED ILEX KAN FÅS I TUBE, PÅ SPRAY ELLER SOM ROLL-ON I VITAMINA I CENTRO IDEA.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.