Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Rynker det får vi alle – før eller senere. Med Exuviance kommer de langt senere. Nogle af os får rynker tidligt, andre senere.
Det skyldes i nogen udstrækning vores arvelige anlæg, men det spiller også ind, hvor intensivt vi har taget sol, hvordan vi har plejet huden osv. Og naturligvis er det lettere at bevare den ungdommelige glans i huden med med gode anti aging produkter end at genskabe en glans, der er forsvundet. Alligevel er det aldrig for sent at starte: Det er videnskabeligt dokumenteret, at brugen af Exuviance kan reducere rynker med omtrent en tredjedel.

Et antialdringsserum, der virkelig fungerer – Vespera / V.B.S.
Et fantastisk serum, som virkelig holder, hvad det lover. Mindsker rynker og fine linjer med mere end 30%. Udglatter ujævn hudpigmentering. Forbedrer hudens celleomsætning. Dette er dokumenteret i objektive forsøg. Det bedste resultat opnår du, når du bruger Vespera V.B.S. hver aften før den nye Exuviance Age Reverse Night Lift samt før Day Repair om dagen. Blot et par dråber gør underværker.
V.B.S. indeholder laktobionisk syre, provitamin A, C og E, ekstrakt fra havplanter og grapefrugt. Oliefri. Til alle hudtyper. Verdenspatenteret.
Du er aldrig for ung til at pleje din hud med Exuviance.

Kig ind til Angela Cervin i Centro Belleza for mere information om Vespera/V.B.S., de nye Anti Aging produkter fra Exuviance og tidsbestilling til en effektiv og afslappende ansigtsbehandling (tel. 952 46 40 56).

Af Centro Belleza

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa