Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Yolanda fra Centro Omega siger godt nytår med et nyt produkt, der gør det super nemt at have smukke og velplejede negle.
"Vi har valgt at arbejde med Bio Sculpture Gel, fordi det er fantastisk holdbart uden at skade neglene overhovedet", siger Yolanda og viser sin hånd frem. "I mit job bruger jeg mine hænder hele tiden, og de kommer i kontakt med neglelakfjerner hver dag, hvorfor jeg før ikke kunne have fine, malede negle – men det kan jeg nu!"

Geléen fra Bio kan betegnes som en "permanent" neglelak, idet den holder sig flot og intakt i 3 uger. Man kan vælge mellem masser af flotte farver og naturligvis også fransk lak. Neglen skal ikke files og poleres for at fastgøre geléen, som både fugter og styrker neglene, hvorfor det også er perfekt til kvinder med svage og ødelagte negle.
Har man brug for at forlænge en eller flere negle, har Bio Sculpture Gel også et geléprodukt til det, som giver et holdbart og meget naturtro resultat.
Processen er ikke tidskrævende, og når gelélakken skal fjernes igen, bruges en gelélakfjerner – det tager ca. 15 minutter, og så er dine negle sunde og naturlige igen.
For yderligere information om Bio Sculpture Gel, ring til dansktalende Yolanda i Centro Omega på 952 59 20 08.

Af Centro Omega

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa