Det danske magasin i Spanien
Silversea Cruises – En uforglemmelig 6-stjernet oplevelse

Silversea Cruises – En uforglemmelig 6-stjernet oplevelse

En luksusrejse ombord på et krydstogtskib med alt hvad hjertet begærer, behøver ikke blot være en drøm. Silver Spirit, der er bare et af fem luksusskibe fra der amerikanske krydstogtselskab Silversea Cruises, tilbyder en uforglemmelig rejse med alt inklusiv samt lidt til. Den friske luft, de spændende destinationer, og skibets mange aktiviteter og underholdning garanterer, at alle behov tilfredsstilles.

Intet overladt til fantasien
Silver Spirit har hele 11 etager, og med en kapacitet på 530 personer er der mere end rigelig plads til hver enkelt person. Det er dog ingen tilfældighed. Silversea Cruises stræber nemlig efter at være det krydstogtselskab i verden med mest plads til gæsterne, og topper listen med hele 90 kvadratmeter pr. person. Skibet har så mange faciliteter, at det er svært at vide, hvor man skal begynde. Et dejligt måltid i en af skibets restauranter må dog siges at være et skønt udgangspunkt for dagen forude. Silver Spirit disponerer over to store restauranter, hvor der serveres alt, hvad man kan tænke sig. Og skulle man have et specielt ønske, sørger kokken for at opfylde det med det samme eller den efterfølgende dag. Man kan også vælge at mætte sig med delikatesser fra den store buffet. Her vælger man, hvad man ønsker at spise, hvorefter man afleverer sin tallerken til tjeneren ved indgangen til buffeten, der derefter sørger for serveringen, når man har taget plads ved sit bord. Til forskel fra andre krydstogtskibe bestemmer man desuden selv, hvor man vil sidde, med andre ord er der ingen faste pladser.

Der skal ikke meget mere til, før man føler sig som en konge ombord på skibet. Eftersom at alt er inkluderet i rejsens pris, kan man bestille de drikkevarer, man skulle ønske til måltidet uden ekstra beregning. Hvis man har lyst til at forkæle sig lidt ekstra, kan man mod ekstrabetaling spise middag på en af skibets fire mindre restauranter. Den mest eksklusive er La Champagne. En fransk restaurant hvor man til sin middag kan nyde de bedste vine og champagner i prisklassen fra 50 – 2.000 euros. Hvis man har lyst til en lidt lettere anretning kan man vælge sushirestauranten Seishin, hvor der serveres 12 forskellige mindre retter. Derudover kan man bestille bord på den romantiske italienske "slow food" restaurant La Terrazza eller på Stars Supper Club, der er en art deco restaurant med inspiration fra 1930’ernes eksklusive restauranter, hvor der underholdes med blues og jazz. Som en god afrunding på aften kan man nyde et glas cognac og en cigar i Connoisseur’s Corner.

Førsteklasses søvn
Når aftenen synger på sidste vers, søvnen melder sig og drømmene skal slippes løs, tilbyder Silver Spirit et eksklusivt udvalg af suiter. Specielt for Silver Spirit er, at der ingen kahytter er – alle værelser er suiter. Heriblandt kan man vælge med udsigt eller privat terrasse. Begge alternativer har stor king size seng med mulighed for at vælge mellem ni forskellige hovedpuder, lille stue med TV og barskab, der op- og genfyldes efter gæstens behov og ønsker. Hvis man ønsker mere plads eller at dele med venner, kan man bestille en Royal Suite med to soveværelser, amerikansk køkken, badeværelse med spabad, stor stue og kæmpe terrasse. Hvis man er villig til at betale for den største luksus, er der selvfølgelig også Grand Suite eller Owner’s Suite, hvor livet som konge virkeligt opfyldes.
Har man lyst til at spise middag i sin suite, bliver måltidet serveret af gæstens private butler.

Underholdning for enhver smag
Når de ”elementære” behov er stillet, er der et rigt udbud af underholdning og aktiviteter. Silver Spirit har et stort teater med dobbeltsæder, hvor der opføres Broadway shows, men derudover anvendes teatret også som biograf og til forelæsninger samt briefing om udflugter, der også optages på video. Hvis man har lyst til lidt mere spænding, kan man lægge et besøg i skibets kasino, hvor der er roulette og blackjack samt enarmede tyveknægte. Der er også rig mulighed for at nyde en god bog, et magasin eller dagens avis i skibets bibliotek, hvor der også er adgang til internettet. Desuden er der masser af DVD-film, der kan bringes med på værelset. Det skal dog nævnes, at alle suiter har et udvalg af 270 forskellige DVD-film, hvorfor det næsten er utænkeligt ikke at kunne finde en film at underholde sig med.

Motion, skønhed og shopping
Helse, skønhed og motion udgør i dag et vigtig del af vores livsstil. Derfor disponerer Silver Spirit over et stort fitness center og undervisning i aerobics, pilates og yoga. Det er endda muligt for et ekstra beløb at få privat undervisning af skibets fitness-instruktør. Efter endt ophold i fitness centeret kan det være dejligt at slappe af i skibets spa med stort tyrkisk bad og sauna. Her kan man vælge mellem et hav af skønhedsbehandlinger, massage og akupunktur. Men hvis man har lyst, kan man nyde en flaske champagne i det store spabad på den store udendørs terrasse. I spaen tilbydes også manicure og pedicure, klipning, farvning med mere, og hvis man har lyst eller behov, kan man betale for at få fjernet rynkerne med lidt botox! Når man føler sig som ny igen, har man måske lyst til en ny kjole eller et nyt jakkesæt. Der er uendelige muligheder for at købe lækkert tøj, smykker, parfume etc. i skibets indkøbscenter. Og er dresset blevet krøllet, er det bare at kontakte vaske- og strygepersonalet, der sørger for, at dit tøj ser ud som nyt.

Frisk havluft og sol
Efter dagens strabadser kan man nyde solen og den friske havluft på en af de mange liggestole rundt om den udendørs swimmingpool med tilhørende spabad. Langs skibets sider kan man ved små borde nyde en let al fresco anretning eller man kan søge ovenpå på den overdækkede terrasse, hvor man kan nyde udsigten til swimmingpoolen og hvad der måtte gemme sig i horisonten.

Silversea Cruises har fem forskellige krydstogtskibe, der tilbyder krydstogter i Middelhavet samt over Atlanten. Skibene er Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Cloud og Silver Spirit hvoraf sidstnævnte er det nyeste. Derudover er der ekspeditionsskibet Prince Albert II, der blandt andet tilbyder ture til Antarktis, Sydamerika og Afrikas vestkyst.

Hvor end du tager hen, tilbyder Silversea Cruises den bedste rejse med alt inklusiv, så du ikke behøver bekymre dig om andet end at nyde livet!

For yderligere information om Silversea Cruises se www.silversea.com eller kontakt Peter i Spanien på +350 200 60346 eller +34 609 557 423. Du kan også sende en e-mail på engelsk til cruisesilversea@fastmail.net.

Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.