God jazz understreger stemningen på Roca Tranquila

God jazz understreger stemningen på Roca Tranquila

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Fredag den 30. juli kunne man for første gang på Roca Tranquila nyde live-musik med det populære jazzband Ana Cisneros Jazz Trio fra Málaga. Nyheden havde spredt sig til alle Kystens kroge, og ikke et eneste bord var ledigt. De mange gæster havde i aftenens anledning mulighed for at vælge en specielt sammensat jazzmenu bestående af en Croft velkomstdrink, jomfruhummer med avokado, mango og urtesalat til forret, Presa Ibérica med bløde, ristede og tørrede løg, rosmarinsauce og nye kartofler til hovedret samt Tonga vaniljeis med fersken til dessert. Man kunne selvfølgelig også vælge blandt menukortets andre fristelser.

Ana Cisnero er et populært navn i jazzkredse både i Spanien og på internationalt plan. Hun er født i Málaga, hvorfra hun også har sin musikalske baggrund. Desuden har hun boet en årrække i Danmark. Det var der, hun for alvor begyndte at dyrke jazzgenren. En erfaring der efterfølgende ledte til etableringen af trioen, der spiller på Roca Tranquila. Udover Ana Cisneros består gruppen af pianisten Michele Faber og Dimitri Skidanov på kontrabas.
Poline Dyrup, der er salgs- og PR-manager på Roca Tranquila, fortæller, at fredagene med Ana Cisneros Jazz Trio allerede er en stor succes. Derfor vil man i hele september måned fortsat kunne opleve trioen hver fredag fra kl. 21.30. Arrangementet vil omfatte den lækre jazzmenu, der såvel som selve koncerten har været utrolig populær i hele august måned.

For yderligere information om Roca Tranquila og jazzarrangementet samt bordbestilling ring 952 196 067 eller se www.rocatranquila.es.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa