Iben Tinning slog bolde fra BACKTEEs tag

Iben Tinning slog bolde fra BACKTEEs tag

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Der var prominente gæster til stede, da BACKTEE i sidste måned holdt Grand Opening af deres nye konceptbutik ved Royal Golf Center tæt på BellaCentret i København. Både Iben Tinning og Leif Nyholm deltog i åbningsreceptionen, der tiltrak over 100 gæster. Der var lagt op til en eftermiddag med både lidt godt for øjet og til ganen.

Leif Nyholm, Thomas Bjørns tidligere træner, gav en af sine populære clinics. Lattermusklerne blev rørt, samtidig med at publikum fik gode fif med hjem. Herefter overtog Iben Tinning scenen. Fra butikkens tagterrasse slog hun bolde ud på driving range. Publikum holdt vejret, når Danmarks bedste kvindelige golfspiller lagde an til endnu et slag over terrassens glas-rækværk. Alt gik helt efter planen, og publikum kunne glæde sig over at få præmier med hjem, når Iben Tinning ramte målet på rangen.

I løbet af hele eftermiddagen var der mange forskellige arrangementer, bl.a. long drive konkurrence med Trackman måler, puttekonkurrence og mulighed for at se den danske luksus golfbil, Garia Golf Car.

”Vores mål var at lave en sjov og hyggelig eftermiddag, hvor kunder og golfinteresserede kunne se vores flotte butik og showroom,” udtaler Thomas Knudsen, direktør for BACKTEE og fortsætter. ”Vi valgte at lægge åbningen i forbindelse med modemessen, da vi efterhånden har mange modekunder. Vores nye forårs/sommerkollektion til 2011 har fået utrolig gode tilbagemeldinger. Vi rammer både den klassiske og modebevidste golfspiller, og tøjet kan bruges på før og efter en golfrunde”.

BACKTEE Royal Golf, som ligger lige over for Bella Centret i hjertet af København, drives som en konceptbutik. I butikken finder kunderne både BACKTEE’s sæson- og basis-produkter, det store bag- og tilbehørsprogram samt eksklusive Royal Golf Club logoprodukter. Derudover finder man også den eksklusive kollektion af Jack Nicklaus Design, et af verdens mest kendte golftøjsmærker i butikken. Det store udvalg af beklædning er suppleret af golfudstyr og fodtøj fra kendte leverandører.

”Målet med at åbne denne butik er at give vores brand et løft og en endnu højere kendskabsgrad, hvilket gerne skulle komme både forhandlere, udenlandske distributører og andre samarbejdspartnere til gode,” slutter Thomas Knudsen.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa