Det danske magasin i Spanien
Hvad er det autoimmune system?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

 

Og hvordan kan vi selv være ansvarlige for vores sygdomme? Det autoimmune system er den del af dit ubevidste sind, der automatisk bekæmper tilstande i din krop, der ikke føles rigtige. Eksempelvis en allergisk tilstand, som kan være pollen, der inhaleres og sætter sig på slimhinderne. Immunforsvaret registrerer pollenkornene og påbegynder en bekæmpelse af noget harmløst, som du tidligere ikke reagerede på.
Fuldstændig ude af kontrol sendes styrker af antistoffer og hvide blodlegemer, som resulterer i løbende næse, hævelser, kløen, nys mv. Når der næste gang bliver inhaleret pollen, er der allerede antistoffer klar og reaktionen, der ikke er hensigtsmæssig, opstår på ny, men endnu hurtigere.
Det vil altså sige, at allergi er en ubevidst adfærd, der ligger på en følelse, som ikke er hensigtsmæssig.

Hvor godt kender du dig selv?
De fleste siger, at de kender sig selv – men gør de i virkeligheden det? Tænk på, at alt hvad et menneske foretager sig, tænker og siger, bliver lagret på følelser. Og hvor godt kender et menneske sine følelser?
Hvornår begynder følelsen af angst eller sorg? De to følelser, hvoraf ingen er hensigtsmæssige, begynder i et barns, babys eller fosters liv. Altså fra undfangelsen til ca. det 25. år, opstår nye følelser.
Ved du, hvordan det kan være, at du udfører handlinger, du egentlig ikke selv opfatter som hensigtsmæssig? Ubevidste handlinger er også handlinger. Det at trække vejret og at hjertet pumper, men også kropstemperaturen, latter, gråd, irritation, vrede og smil. Vi skal f.eks. møde nogen og vil gøre indtryk, men bliver nervøse, stammer, får tynd eller hård mave, svedige hænder, tør mund osv. – hvorfor eller hvordan kan det være? Hvordan kan det være, at nogle mennesker har voldeligt temperament eller jo ældre man bliver, des lettere bliver man irriteret, træt, ked af det eller bliver syge?
Svaret er ganske lige til. Det er fordi, man har følelser, der ikke er hensigtsmæssige.
Smerter er rigtigt nok en følelse. De er til, så man kan kommunikere med den del af det ubevidste sind, som styrer en specifik smerte, men også alle de andre signaler fungerer på den måde og jo ældre man er, jo længere tid har følelsen vokset og netop derfor reageres der hurtigere.

Cancer og hypnoseterapi
Mennesker med mavecancer, men også andre cancerformer, ignorerer ofte deres smerter til det allersidste, hvor de går til læge, som sender dem videre til test, scanninger og operative indgreb, hvor symptomet skæres væk.
Men netop mavecancer er bevist let helbredeligt. Allerede på Freuds tid blev der eksperimenteret med simple hypnotiske forslag mod forskellige mavecancertyper med positive resultater. I dag, omkring 100 år senere, er udviklingen med hypnose kommet meget længere.
Nu kan de dygtigste hypnoterapeuter kommunikere med en hvilken som helst del i et normalt menneske. Noget de fleste ikke umiddelbart kan forestille sig. Dvs., at mennesker dagligt bliver hjulpet fra mange kræfttyper, epilepsi, migræner, psoriasis, eksemer, allergier samt mange andre symptomer.
Jobbet som hypnoterapeut inkluderer naturligvis også mere simple ting som fobier, allergier, manier, traumer osv.

Alting har en ende!
Hypnoterapeut J. Frederik Carøes overvintring i Spanien nærmer sig sin afslutning.
Har man spørgsmål, er man velkommen til at kontakte ham enten på e-mail: info@hypnose-information.dk eller tlf. +34 662 953 174
Lær selvhypnose nu og/eller benyt dig af en unik mulighed for kommunikation med dit autoimmune system og frigør dig selv fra ubevidst adfærd, som ikke er hensigtsmæssig.
Find din mentale splint og træk den ud.

Af J. Frederik Carøe

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa