Hånden på hjertet – hvad har du allermest lyst til?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Har du nogensinde tænkt over, hvad du i virkeligheden allerhelst vil? Hvis der nu var frit valg på alle dine indre ønskehylder, hvad ville du så vælge at bruge dit liv på? Hvis du nu kun havde et år tilbage, ville du så endelig gøre det, som du altid har drømt om?
Det er som oftest ikke dét, der er det store problem i livet – at finde ud af, hvad du har mest lyst til, eller hvad du allerhelst vil bruge dit liv på. Det ved vi nemlig alle sammen godt; altså allerinderst inde. Derinde, hvor du gemmer din egen skat, godt bevogtet af alle de forhindringer, der synes at stå foran døren derind. Alle de forhindringer, der pludselig bliver synlige og mærkbare, når du besøger drømmen i dit hjerte og tænker tanken om, hvad nu, hvis jeg alligevel gjorde det, som jeg i virkeligheden, har allermest lyst til.
De første forhindringer, du bliver mødt af, er de såkaldte klassiske undskyldninger som: Jeg har ikke tid, jeg har ikke penge, jeg er for gammel eller jeg har ikke nok erfaring.
Dernæst møder du de sande forhindringer, nemlig dem, der sidder i mellem ørerne. Dem, der bor i øregangen og lyder noget i retning af: Det er nok også bare en skør drøm og andre ville sikkert synes, at det er helt tåbeligt. Det kan nok alligevel aldrig lade sig gøre, og jeg er da heller ikke god nok til at gøre det, som jeg drømmer om. Og sammen med den lyd kan der begynde at opstå følelser, der støtter godt op om de negative tanker. Ubehag, frygt og tristhed. Pludselig kan maven finde på at snøre sig sammen, eller der kommer en klump i halsen, eller lænden begynder måske at gøre lidt ondt. Og inden længe har du igen lagt endnu et låg på det, der var lige ved at blive åbnet op. Nemlig dig og det du allerhelst vil og allermest har lyst til.

Den store udfordring er at holde retningen igennem de forhindringer. Holde dig i sadlen og få kigget på forhindringerne én for én, få gjort op med dem. Sige dem tak for denne gang, så de kan slippe deres tag og miste deres magt over dig og dit liv. For når du beslutter dig for at sætte handling bag det, som du indtil videre kun har drømt om at gøre, så er det balladen starter, for så bliver det nemlig samtidig oprydningstid. Tid til at få ryddet op i de forhindringer og negative overbevisninger, der står i vejen for dig på din vej i livet.

Så længe vi bare drømmer om det, som vi gerne vil, så behøver vi jo ikke at gøre det. En drøm er bare en drøm. Og der er ikke noget galt med at drømme. Alting starter et sted og for det meste har vi netop startet med at drømme om det, vi senere hen realiserer.

Når vi drømmer er vi afslappede, fordi vi forestiller os, tænker på og føler alt det dejlige og fantastiske, der er vores drøm. Forestiller os, hvordan det ville være, hvis vi oplevede, opnåede, lykkedes med det, som vi går og drømmer om. At drømmen blev til virkelighed.
Dét, der er den store udfordring er at GØRE det, som vi har allermest lyst til, det som vi allerhelst vil. For det er der, vi mærker frygten.

Så fat mod – du har masser af det, måske har du bare glemt at mærke det for en tid. Det sidder nemlig trofast og venter på dig i dit hjerte. Courage, det engelske ord for mod kommer fra ordet cæur, der betyder hjerte. Modet sidder i hjertet – der, hvor livet er og der, hvor du kan finde alle de svar du søger.

www.croxroad.dk
den, der lever må forberede sig på forandring…
+34 664 20 55 12

Af certificeret coach og procesleder Marina Vestergaard www.croxroad.dk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa