Colinas del Faro – Hyggelig restaurant med international atmosfære

Colinas del Faro – Hyggelig restaurant med international atmosfære

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


 

I starten af december sidste år åbnede restauranten Colinas del Faro med nye forpagtere. Restauranten ligger i El Faro i fredelige omgivelser og med udsigt til havet fra restaurantens udendørs terrasse. Men det essentielle ved Colinas del Faro er restaurantens koncept. De nye forpagtere, tyske Hermann og russiske Svetlana Nipken, brænder for at skabe en restaurant, der tiltrækker alle nationaliteter og dermed de mange skandinavere, der bor i området, og med Hermanns mangeårige erfaring inden for restaurationsbranchen i Tyskland er der ingen tvivl om, at Colinas del Faro er et ideelt sted at spise med familien eller vennerne.

Høj kvalitet til alle
Selvom Colinas del Faro åbnede for kort tid siden, er restauranten allerede meget populær. ”Vi har selvfølgelig et fast menukort, men har gæsten lyst til en anden sauce eller andet tilbehør, er det aldrig umuligt. Jeg giver også gerne forslag til, hvordan retten kan gøres lidt anderledes, så den passer til enhver ”gusto”, fortæller Hermann.
Hermann har været inden for restaurationsbranchen i mange år og ud over stillinger som køkkenchef på forskellige prestigiøse restauranter og kok for sportsstjerner og politikere, har Hermann også været ansat på flere Michelin restauranter i Tyskland. Det ofte fashionable miljø og gourmetretter til et high-end publikum har lært Hermann, at kvalitet og fokus på gæstens behov er det vigtigste, hvis man ønsker succes. Selvom Colinas del Faro er en familiær restaurant, der fokuserer på alle nationaliteter og pengepunge, har Hermann bragt meget af sin lærdom med fra sine dage i Tyskland.

Tilfredsstillelse af individuelle behov

”Det er vigtigt, at gæsten besøger Colinas del Faro mere end én gang. Derfor er det primære for Svetlana og jeg at kunne tilbyde en varieret menu af høj kvalitet. Vi kører med en ny menu hver aften, og alle råvarer er altid friske. Gæsterne er jo ikke dumme, og de finder hurtigt ud af, hvis maden kommer fra fryseren. Derfor holder vi en fast linje, hvor kvalitet og friske råvarer altid er i centrum”, fortsætter Hermann. Selvom menuen skifter, er der klassiske a la carte retter, som altid vil være at finde på menukortet. Colinas del Faro tilbyder derfor lækre steaks, fiskeretter, kødretter og et stort udvalg af vegetarretter. Men som sagt kan disse klassiske retter altid peppes op med specielt tilbehør eller en anden sauce end sædvanligt. A la carte menuen ændres også på visse punkter hver måned, men vil altid indeholde de populære klassikere.
Svetlana står for desserterne. Hun forbereder de lækreste kager, der kan nydes med en kop kaffe eller en likør. Men hun laver også kager på bestilling til private fester og bryllupper.

Både inde og ude

Man kan også nyde sin frokost på restaurantens terrasse. Frokostmenuen står på alt fra fisk, pasta, lasagne og kanin anrettet på middelhavsmanér. Det er også muligt at bestille mad til levering, og her byder menuen på forskellige tapas, pizzaer, grillet kylling og andre grillretter.
Ud over plads til 100 gæster indenfor har Colinas del Faro plads til 100 gæster på den udendørs terrasse. Til aften kan man udover den almindelige a la carte menu også bestille forskellige fiske- og kødretter tilberedt på den udendørs grill.
Skal man holde en fest eller et bryllup og ikke selv kan overkomme at skulle lave mad til gæsterne, tilbyder Hermann og Svetlana også en cateringservice, der tilpasses kundens ønsker til punkt og prikke.

Brunch og specielle arrangementer
Hver søndag fra 10.30-15.00 serveres brunch med kolde og varme retter efterfulgt af kaffe og kage.

Udover at tilbyde friske råvarer, høj kvalitet og en super service har Hermann og Svetlana forskellige arrangementer på tegnebrættet. Ideen er at tilbyde en speciel menu til en fast pris samtidig med, at der underholdes med live musik.

For bordbestilling ring 952 47 89 53

Restaurante Colinas del Faro
Modul 4, Urb. El Faro
29649 Mijas Costa
Åbningstider: Alle dage fra kl. 12.00, søndag fra kl. 10.30.
 

Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa