Det danske magasin i Spanien
Que Pasó november 2009

Åbningsreception hos Kromand
Lørdag d. 19. september mødte flere hundrede skandinaver op for at fejre åbningen af den nye Restaurant Kromand i Los Boliches, Fuengirola. Der blev serveret mad og drikke i stride strømme, mens Egon Kjer underholdt med levende musik. Både Finn ”Kromand” Løvgreen og Lars Juelsgaard havde en fantastisk dag, der lagde blidt ud kl. 15.00 og først sluttede ved midnat, da de sidste gæster gik hjem. Finn og Lars var yderst tilfredse med receptionen og takker alle, der mødte op og deltog i festlighederne.


I kølvandet på finanskrisen
Onsdag d. 7. oktober indbød Jyske Bank (Gibraltar) til seminar på Hotel Fuerte i Marbella.
Ib Fredslund Madsen, der er chefstrateg i Jyske Markets, tog temperaturen på verden igennem det forgangne, turbulente år under overskriften Efter finanskrisen: slut på recessionen, men ikke problemerne. Med Danmark som det dårlige eksempel med højere negativ vækst end forventet tror han på et sløvt opsving med yderligere deflation og anbefalede fortsat defensivitet på porteføljesiden.
At vi mennesker har en tendens til hurtigt at glemme, hvad der egentlig er sket, illustrerede Ib Fredslund Madsen elegant med det, han kalder Bobby Ewing-sagen. De fleste af os sad klistret til skærmen den gang i 80’erne, da oliefamilien fra Dallas blev et af tidens største TV-fænomener. Og mange af os husker da også, at man pludselig blev træt af den gode søn, Bobby, som man så lod dø i et traffikuheld. Warner Brothers fortrød dog beslutningen og året efter trådte en lyslevende Bobby ud af brusebadet – det hele havde bare været en ond drøm. Der en tendens til, at vi har det sådan nogelunde lige sådan mht. krisen…og måske derfor også begår de samme fejl igen og igen.
I hvert fald giver hverken bankpakker, udbebaling af SP-penge eller kunstige skub i produktionen, som fx skrotpræmier, et reelt opsving. Og så længe der er så megen gæld at tilbagebetale venter en forbrugsfest nok ikke lige rundt om hjørnet.
Efter kaffepausen indtog den nye direktør hos Jyske Bank (Gibraltar) podiet. Lars Aarup Jensen vil i løbet af næste år overtage posten efter George Santos, der går på pension efter 40 år i stolen.
Lars Aarup Jensen slog et slag for jyskebank.tv, der på bedste Anders Dam vis er et yderst innovativt tiltag og et meget stærkt kommunikationsværktøj. Danskerne kan få glæde af den internetbaserede tv-kanal på www.jyskebank.tv, mens andre nationaliteter kan se den engelske version på www.en.jyskebank.tvVinudstilling
Fra den 25. september til den 10. oktober dannede El Corte Inglés i Málaga rammen om en udstilling af vine fra vinhuse i Málaga-provinsen med denominación “Sierras de Málaga”. Der var hver dag mulighed for at smage de forskellige vine og mange lagde vejen forbi El Corte Inglés i disse dage. Især den 7. oktober hvor det var muligt at smage vine fra Cézar Viñedos y Bodegas S.L., Enkvist vine. Enologen José Manuel Cozar Cabañas var til stede, og kunne svare de mange interesserede på deres spørgsmål om vinene fra Enkvist.

 


Stor fødselsdagsfest på Holger Danske
Trods årstiden sørgede vejrguderne for et fantastisk sommervejr søndag d. 18. oktober, da restauranten Holger Danske i Los Boliches, Fuengirola, fejrede sin fem års fødselsdag.
Både indendørs og udenfor på terrassen vrimlede det med mennesker, der nød den gode mad, som indehaver Susanne havde sørget for.
Egon Kjer stod bag keyboarded og leverede den ene stemningsfyldte sang efter den anden, og en del af terrassen blev hurtigt forvandlet til dansegulv.
Selvom Susanne og John havde travlt, var der tid til at sludre med de fremmødte og tage i mod de mange lykønskninger.
Susanne og John takker de mange mennesker, der mødte op for at være med til at fejre restaurantens fødselsdag.

 


10 års jubilæum hos Consulting A.C.M. Bergman
Den 2. oktober fejrede Ann-Charlotte Bergman 10 års jubilæum med sit firma Consulting A.C.M Bergman. Hun har i årenes løb hjulpet rigtig mange skandinaver igennem det spanske bureaukrati, når det handler om køb og salg af fast ejendom, import af biler, selvangivelser m.m.
I dagens anledning var der åbent hus på kontoret, hvor både kunder og venner mødte op for at hylde Ann-Charlotte.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.