Det danske magasin i Spanien

Nyt samarbejde mellem Fuengirola og Benalmádena

Det er ikke noget kønt syn. Kanalen, som markerer bygrænsen mellem Fuengirola og Benalmádena, har i flere årtier fået lov til at passe sig selv som følge af manglende forståelse mellem de to kommuner. Det hører nu fortiden til. De… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Frygt for årets influenzavirus

Det spanske sundhedsvæsen frygter, at årets influenzavirus bliver særlig hård. Myndighederne kom først på ugen med en klar opfordring til alle ældre, og borgere med svagt immunforsvar, om at lade sig vaccinere. Sundhedsvæsenets data viser nemlig, at årets influenzavirus kan… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Norwegian flyver til 12 nordiske destinationer fra Málaga denne vinter

Flyselskabet Norwegian har annonceret sine flyvninger mellem Málaga og dets destinationer i Norden i vinterlavsæsonen, som starter den sidste weekend i oktober.I løbet af de kommende kolde måneder vil Norwegian således tilbyde i alt 240.000 flysæder med direkte fly fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stiller vi uret tilbage for sidste gang?

I slutningen af oktober er det i Málaga – ligesom resten af landet – tid til at ændre uret fra sommertid til vintertid, eller standardtid (hora estándar). Tidsskiftet sker i år natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Oversvømmelser og voldsomme regnskyl, men vandstanden falder i reservoirerne

Resterne af orkanen Leslie ramte Málaga-provinsen tirsdag aften med intense regnskyl. Der blev rapporteret om oversvømmelser fra Setenil de las Bodegas, mens landsbyerne Pujerra og Jubrique i indlandet fik henholdsvis 105 og 79 l/m2 på 24 timer. På Costa del… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Et ambivalent forhold til snegle

Det meste af året, bortset fra de tørreste sommer-måneder, finder man snegle i haven, som guffer sig tykke og fede i ens koriander og timian. Men i stedet for at bære dem over i naboens persillebed eller bekæmpe dem med sundhedsskadelig gift, er det en langt bedre idé at putte dem i gryden. Inden da […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.