Det danske magasin i Spanien

Ny angriber til Málaga C.F.

Málaga Club de Fútbol har netop præsenteret sæsonens femte spillerindkøb. Det er den 29-årige angriber Sergio Castel, som har en solid baggrund i den spanske 2. division takket være sine sæsoner i Burgos CF og UD Ibiza. Sidste år spillede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe investeringer på vej til Andalusien

Der investeres stort i Andalusien, og det er bestemt ikke kun inden for byggeri og turisme. De seneste fem år har fokus også været rettet på industrien, og Carolina España fra Junta de Andalucía har netop offentliggjort, at de udenlandske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

El Bocadillo

”Vort daglige brød” kan tages mere eller mindre bogstaveligt, og uanset helseprofeternes uafbrudte talestrøm om, hvor lidt næring, der er i hvidt brød, ja så er det altså hovedingrediensen i det spanske kulturfænomen “madpakken” – el bocadillo. Spanierne elsker brød,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dyrt at spise på Málagas feria

Lokalbefolkningen i Málaga klager over, at priserne på Málagas feria vil “ruinere” dem. “Vi fik en lille Montadito sandwich til 6 euro og en absurd lille portion russisk salat til 9 euro,” forklarede nogen til dagbladet Diario SUR og forsikrede,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Det er ikke Calima, men røg fra canadiske skovbrande!

Tirsdag vågnede Spanien op til ‘overskyet’ himmel i store dele af landet, hvilket mange tolkede som Calima eller som en mærkelig tåge. Men det grå vejr var ikke på grund af disse meteorologiske fænomener, men derimod skabt af røg fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Større renovering af racerbanen Ascari

Den private racerbane Ascari Race Resort i Ronda gennemgår i øjeblikket en omfattende renovering for at forbedre eksisterende faciliteter samt skabe nye. Projektet markerer racerbanens 20 års jubilæum. Hovedformålet er at modernisere faciliteterne og dermed garantere maksimale oplevelser for folk,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.