Det danske magasin i Spanien

Kom med til SACROMONTES HULEMUSEUM

– en perle i det sagnomspundne Granada Med en spektakulær udsigt over Alhambra ligger boligerne til de myteomspundne mennesker, Los Gitanos, sigøjnerne. I dette golde landskab formede de deres liv og skabte deres kunst. Når man går gennem Albaycins smalle… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkysten mangler plads til autocamperne

Det er blevet populært at autocampere på Costa del Sol – så populært at de autoriserede holdepladser nu er overfyldte. Flere gange over sommeren har lokalpolitiet måtte rykke ud for at bede campisterne finde et andet sted at overnatte. Situationen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Endnu et afsaltningsanlæg på vej

Málaga-provinsen har brug for tre store afsaltningsanlæg. Det første får domicil nær shoppingcentret El Ingenio i Vélez-Málaga. Det næste i rækken skal bygges mellem Mijas og Torremolinos. Det har Matilde Mancha fra vandforsyningsselskabet Acosol netop offentliggjort. Acosol oplyser, at man… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Andet røveri på kort tid i Marbella indkøbscenter

To hætteklædte mænd røvede en kvinde og tvang hende til at udlevere sine værdigenstande ved at sætte en pistol mod hendes hoved nær indkøbscentret i Elviria i Marbella kommune. Ifølge politiets kilder skete hændelsen lige før klokken 01.00 om morgenen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Leje i Málaga by koster det samme som i Schweiz

Et viralt indlæg på det sociale netværk X fremhæver endnu en gang det voksende ejendomsproblem i Málaga ved at sammenligne lejeprisen på en 60 m2 bolig i byen og i Basel, Schweiz. I den seneste måned har huslejepriserne i Málaga… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Folkefest i La Cala de Mijas på lørdag

Lørdag den 3. august fejrer La Cala de Mijas den internationale folkefest “Festival Internacional Folclórico de La Cala de Mijas”. Dette er en begivenhed, der afspejler byens multikulturelle karakter. “Mere end 125 forskellige nationaliteter bor i Mijas, og derfor er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.