Det danske magasin i Spanien

Bolia åbner i Málaga

Bolia tror på fremtiden og på Costa del Sol. Den danske møbelproducent har netop erhvervet sig et erhvervslokale i Málaga centrum – og det er ikke et hvilket som helst lokale. Det er den ikoniske bygning Edificio de Atocha, som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Río Chíllar stadig lukket

Adgang til den midterste og øvre del af den smukke Río Chíllar Naturpark i Nerja er stadig forbudt. Río Chíllar har stort set været lukket for offentligheden siden covid-pandemien, og i august sidste år besluttede Nerjas byråd at lukke det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt prishop på boligmarkedet

Boligpriserne stiger ufortrødent – særligt i Málaga. Således konkluderer landets største boligportal, idealista.es, at boligpriserne i Málaga er steget med tre procent på blot én måned. Portalen konkluderer også, at priserne dermed er steget med cirka 20 procent indenfor det seneste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kystens betalingsmotorveje 50 % dyrere

Midt i debatten om fjernelse af vejafgifter på Costa del Sols AP-7 betalingsmotorvej bliver vejafgifterne igen sat op med højsæsonens ankomst. Stigningen svarer som tidligere år til mere end 50 % af de normale omkostninger ved at benytte motorvejen, og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Meget erosion på Costa del Sol

Generaldirektoratet for Kyster og Hav har bekræftet, at visse kyststrækninger, især i Arraijanal-distriktet og dele af Vélez-Málaga-kysten, er i alvorlig risiko for erosion. Vi taler om 800 meter Arraijanal-stranden og 1000 meter mellem Almayate-stranden og Vélez-flodens udmunding. Disse kyststrækninger vurderes… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Guadalmedinas nye sti

Gualdalmedina er navnet på den flod, der løber lige midt i centrum af Málaga, og navnet er arabisk og betyder: guadal: flod, medina: bycentrum. Floden dannede i århundreder grænse mellem den del, der lå øst for floden og indenfor bymuren, og så sletten vest for byen. I dag er sletten jo en integreret del af […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.